Seriál Outmatched přinese velký sraz herců z Prci, prci, prcičky

Seriál Outmatched přinese velký sraz herců z Prci, prci, prcičky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Televizní sitcom představí v jedné ze svých nadcházejících epizodách znovushledání herců z jedné dobře známé komediální série.

Herec Jason Biggs bude už asi navždycky u nemálo diváků zapamatovaný jako Jim Levenstein z filmové komediální série Prci, prci, prcičky (American Pie). V současnosti je pak k vidění v novém sitcomu Outmatched na stanici Fox. A v jedné z jeho nadcházejících nových epizod by se mělo v březnu v hostujících rolí na skok objevit několik herců, jenž s Biggsem hráli právě ve zmiňovaných filmových komediích.

Seriál Outmatched jako takový vypráví o Mikovi (Biggs) a jeho manželce Kay (Maggie Lawson), kteří spolu s obtížemi vychovávají své čtyři děti, z nichž tři jsou geniální. Aby alespoň na chvíli unikli stresu a povinnostem doma, rozhodnou se v jedné z nadcházejících epizod na večer vyrazit ven s přehnaně ochranářskými rodiči spolužáků jejich dětí.

A právě tyhle rodiče si zahrají další herci dobře známí ze série Prci, prci, prcičky. Jsou jimi Alyson Hannigan a Eddie Kaye Thomas. Hannichan v Prcičkách ztvárnila postavu Michelle, kterou si později Jim Levenstein vzal, a Thomas jeho kamaráda Finche.

Nové díly Outmatched vychází na televizi Fox každý čtvrtek. Epizoda se srazem herců z Prci, prci, prcičky má vyjít někdy v březnu, kdy přesně se zatím neví. Níže se můžete se sitcomem dále seznámit trailerem. V galerii z něj pak najdete fotky, ta v úvodu článku je z filmu Prci, prci, prcičky: Školní sraz.

Zdroj: MovieWeb, foto: Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Prci, prci, prcičky

09.07.1999 | USA
Komedie, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu