The Testaments: Na kdy se plánuje pokračování Příběhu služebnice

The Testaments: Na kdy se plánuje pokračování Příběhu služebnice | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Producent seriálu naznačil, že se zájemci nemusejí dočkat v dohledné budoucnosti.

Pro streamovací službu Hulu je postapokalyptická sci-fi Příběh služebnice velký hitem, takže oznámení vzniku dalšího seriálu z tohoto universa asi nikoho nezaskočilo. 

Půjde o adaptaci knihy The Testaments, která pochází z dílny Margaret Atwood, stejně jako Příběh služebnice, nicméně The Testaments se odehrávají zhruba patnáct let po událostech v Příběhu služebnice, kdy je sice Gilead stále u moci, ale objeví se tři ženy, které mohou změnit společnost od základu. A jednou z nich je teta Lydie.

Bylo a stále je otázkou, kdy se adaptace knihy The Testaments dočkáme, ale jak to tak vypadá, zájemci si budou muset počkat, protože producent Příběhu služebnice Warren Littlefield prozradil následující:

"Myslím si, že bychom byli rádi, aby to byl přechod od Příběhu služebnice a v téhle fázi ještě nejsme. V březnu zahájíme náš čtvrtý rok. V případě The Testaments se jedná o přechod do doby o 15 let později. Myslím si, že by to byla nádherná symetrie, dokončit Příběh služebnice a poté se rovnou vrhnout na [The Testaments]."

Samozřejmě dává smysl, že nebudou současně nabízeny původní seriál a jeho pokračování. Je sice pravda, že s ohledem na to, že se The Testaments odehrávají o 15 let později jsou v centru dění většinou jiné postavy, než v Příběhu služebnice, ovšem i tak by to mohlo být pro diváky matoucí. 

Ovšem, je otázkou, kdy Příběh služebnice skončí. Jak bylo řečeno, pro Hulu jde o velký hit, takže se ho asi nebude chtít jen tak vzdát a moc nám nenapoví ani předloha, protože jde pouze o jednu knihu, od které se už filmaři stejně odklonili.

Příběh služebnice nabídne letos na podzim čtvrtou řadu, která bude kratší než druhá a třetí, bude mít stejně jako první 10 epizod, nicméně to prý neznamená, že seriál v ohrožení, jde údajně o kreativní rozhodnutí.

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu