Citadel: Režiséři Avengers chystají nový špionážní seriál

Citadel: Režiséři Avengers chystají nový špionážní seriál | Fandíme seriálům
BBC
Zobrazit dalších 8 obrázků
V jedné z hlavních rolí se představí hvězda Hry o trůny.

V roce 2018 se objevila zpráva, že filmařské duo bratrů Russoových (známé například coby režiséři řady filmů od Marvelu) připraví seriál pro Amazon. Loni pak bylo odhaleno, že půjde o špionážní sérii, kterou bude doprovázet řada mezinárodních cizojazyčných spinoffů. A nyní už i víme, kdo si v připravovaném seriálu, nazvaném Citadel, zahraje.

Jednu z hlavních rolí ztvární skotský herec Richard Madden. Ten prorazil rolí Robba Starka, kterou hrál v prvních třech řadách populární Hry o trůny. V nedávné době pak byl k vidění v drama seriálu Bodyguard od BBC či v životopisném snímku o Eltonu Johnovi Rocketman. Do další z hlavních rolí byla obsazená indická herečka Priyanka Chopra. Ta se v roce 2000 stala Miss World, televizní diváci ji mohou znát ze seriálu Quantico.

Zatím se neví, kdy bychom mělo vydání seriálu očekávat. Produkce má ale začít již toto léto. Vedle hlavního seriálu se zároveň připravují tři další doprovodné spinoffy z různých zemí, a to z Itálie, Indie a nově také Mexika. Ani u nich není jasné, kdy by mohly vyjít, ale podle posledních zpráv se na nich již pracuje.

Níže si můžete připomenout Maddenův seriál Bodyguard, ve kterém ztvárnil hlavní roli. V galerii pak z něj najdete fotky. V Česku je distribuovaný skrze Netflix.

Zdroj: Slash Film, foto: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu