Fear Agent: Chystá se série o policajtu alkoholikovi, co stíhá mimozemšťany

Fear Agent: Chystá se série o policajtu alkoholikovi, co stíhá mimozemšťany | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisér Shazama David F. Sandberg spojí síly se Sethem Rogenem a ruku k dílu přiložil i spoluautor nového filmového Batmana.

David F. Sandberg se blýskl komiksovým filmem Shazam! z roku 2019 a očividně se mu v žánru líbí, protože bylo aktuálně oznámeno, že dohlédne na seriál na motivy komiksu Fear Agent pro streamovací službu Amazon Prime. David bude produkovat a postará se o režii.

Deadly Class: Seriál je mrtvý, nový domov se najít nepovedlo
 

Jako producent se k němu přidá Seth Rogen, který je známý jako herec, ale také jako tvůrce pracoval na komiksovém seriálu Preacher a pro Amazon Prime produkuje jiný komiksový projekt The Boys. Dalším producentem Fear Agent bude jeden z kreslířů komiksu Tony Moore.

A aby toho nebylo málo, tak scénář k pilotní epizodě napíše Mattson Tomlin, který pracuje na očekávané sólovce Batmana.

Komiks Fear Agents měl premiéru v roce 2015 a jeho autorem je Rick Remender, který pracoval například na komiksu Deadly Class, který se dočkal povedené (ale po jedné řadě bohužel zrušené) série na Syfy (Remender se na ní podíle jako scenárista a showrunner).

Hlavním hrdinou komiksu je Heathrow Huston, což je na jedné straně alkoholik, ale na té druhé člen speciální jednotky, která bojuje proti hrozbám z vesmíru. Nečekejte ale další Muže v černém, Fear Agent je o dost drsnější záležitostí, která se nevyhýbá hororovým prvkům a šokujícím zvratům. 

A zdá se, že seriál se bude držet stylu předlohy, alespoň to tak vypadá podle uveřejněné zápletky:

"Mezihvězdní vetřelci. Cestování v čase. Klony klonů z klonů a spousta whiskey. Ať už bojuje s hrozbou z vesmíru, vrací se zpět v čase, aby zastavil galaktickou invazi, která by změnila svět navždy nebo se snaží získat svou bývalou ženu zpět, není nic, co by Heath Huston nezkusil, aby napravil to špatné a získal zpět svou rodinu. Ostatně, je posledním nositelem přezdívky Fear Agent."

O projekt byl velký zájem, práva se snažila získat stanice TNT nebo streamovací služby HBO Max a Peacock od NBC Universal, ale nakonec zvítězil Amazon. A jak ukázali The Boys, drsné ale současně absurdní a vtipné komiksové série umí a navíc má k dispozici skvělý tvůrčí tým, takže potenciál je velký. Doufejme, že bude naplněn. Datum premiéry zatím bohužel není známo.

Dole v galerii si můžete prohlédnout, jak vypadá komiksová předloha.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu