The 100: Už víme, kdy uvidíme závěr populární sci-fi série

The 100: Už víme, kdy uvidíme závěr populární sci-fi série | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 6 obrázků
To, že se oblíbená sci-fi série The 100 rozloučí sedmou řadou je známo už delší dobu, teď bylo konečně odhaleno, kdy finální řada odstartuje.

Sci-fi seriál The 100 inspirovaný populární knižní předlohou od Kass Morgan se na stanici The CW těšil velmi slušné oblibě a vybudoval si silnou fanouškovskou základnu. Ale jak už to tak bývá, tak sledovanost postupem času začala klesat a zatímco první řadu sledovalo v průměru 2,6 milionů lidí, tak v případě šesté už to bylo pod milion. 

The 100: Postapokalyptický seriál bude zakončen sedmou sérií
 

Nicméně, sledovanost podle všeho nebyla důvodem pro zrušení seriálu, ale požádali o něj sami tvůrci. Prozradil to duchovní otec The 100 Jason Rothenberg:

"Pravdou je, že jsme prosazovali to, aby šlo o poslední řadu už delší dobu, protože máme pocit, že je důležité skončit v nejlepším. Chceme odejít ve chvíli, kdy [fandové] budou stále chtít víc. Nechceme zůstávat déle, než je zdrávo."

Je tak dobrou zprávou, že tvůrci ví, že bude konec, takže měli čas si rozmyslet, jakým způsobem seriál zakončit. A dalším pozitivem je, že pro to budou mít docela dost prostoru, protože sedmá řada by měla obsahovat 16 epizod, tedy stejně jako druhá a třetí, ostatní jich měly pouze 13.

Naopak trošku nemilou informací je, že závěrečná řada ostartuje o něco později a to 20. 5. 2020, předchozí dvě začaly už v dubnu.

Nicméně, jak fandové The 100 asi vědí, je možné, že se s universem úplně nerozloučí, protože se zvažuje prequel (opět pod dohledem Rothenberga), který by měl být zasazen 97 let před události v "mateřském" seriálu. Během sedmé řady The 100 by měla být nabídnuta epizoda, která by připravila půdu pro prequel, ale ještě není jasné, zda dá The CW zelenou celé řadě. 

Zdroj: TVline

Foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu