Flipped: Dvojka z "Jak se staví sen" v nové sérii podrazí drogovou mafii

Flipped: Dvojka z "Jak se staví sen" v nové sérii podrazí drogovou mafii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Trailer na seriál od Quibi, který si utahuje z oblíbených reality show.

Už za necelý měsíc a to 6. 4. 2020 odstartuje streamovací platforma Quibi, která nabídne videa do délky deseti minut. Quibi se povedlo vybrat cca miliardu dolarů od investorů a to je dost peněz, aby služba mohla nabídnout zajímavou knihovnu projektů. 

Die Hart: Kevin Hart a John Travolta chystají parodii na Smrtonosnou past
 

V minulosti jich tak byla oznámena slušná řádka. Některé dramatické, některé kriminální a některé komediální a chtělo by se říct až absurdní. Do poslední škatulky spadá i série nazvaná Flipped, ve které se ústřední dvojka, která se chce proslavit renovací domovů, dostane do rukou drogového kartelu, jehož členové ji nutí, aby jim z jejich domů také udělala "místo jejich snů".

Zápletka je to tedy hodně střelená, ale má velký komediální potenciál. Jestli bude využit, to může naznačit trailer, který na seriál láká. A zdá se, že by z toho opravdu mohla být zábavná podívaná. Zhruba minutu a půl dlouhá upoutávka sice není až po okraj nastřískána vtípky, které vás srazí do kolen, ale minimálně párkrát se usmějete a určitě potěší i působivé obsazení v čele s Kaitlin Olson (It´s Always Sunny in Philadelphia) a Willem Forte (Poslední chlap na Zemi), kterým budou sekundovat například Andy Garcia nebo Eva Longoria (ta seriál i produkuje). 

Zatím se jako hlavní tahák jeví právě obsazení, kdy Will i Kaitlin v minulosti mnohokrát ukázali, že komediální žánr jim jde skvěle a nezbývá než doufat, že se vytáhnou i scenáristé a nabídnout zábavné a promyšlené gagy, ke kterým "střelený" námět vysloveně svádí. 

Přesné datum premiéry zatím známo není, ale jelikož by se měla odehrát v dubnu, tak se dá čekat, že by to mohlo být už během startu služby Quibi.

Foto: Quibi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu