Hilary Duff: Disney si nechce umazat ruce dospěláckými tématy

Hilary Duff: Disney si nechce umazat ruce dospěláckými tématy | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit dalších 8 obrázků
Herečka naznačuje, že Disney je hodně opatrný na to, co je rodinkám ochotný pustit. Zůstane Disney+ skutečně jen "zábavou pro děcka"?

Hilary Duff od roku 2001 až do roku 2004 zářila v komediálním seriálu Lizzie McGuire, který byl vysílán na Disney Channel. Kromě toho si mimo seriál roli zopakovala v celovečerním filmu Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie). Po téměř 16 letech je v přípravě revival, který samozřejmě počítá s hereččiným návratem a který měl být původně vysílán na streamovací službě Disney+. To možná ale nakonec nebude úplně pravda. Ale prvně trochu kontextu.

Lizzie McGuire: revival Disneovské klasiky je na cestě
 

Nedávno byl oznámen seriál z produkce Disney s názvem Love, Victor, který měl být založen homosexuální romantické komedii Já, Simon (Love, Simon) z roku 2018. Stejně jako revival Lizzie McGuire měl být Love, Victor uveden na Disney+, ovšem kvůli převážně sexuálním a obecně dospěláckým motivům se uvedení přesune na službu Hulu, která působí jako odkladiště dospěláckých projektů, které Disney nechce na „kids friendly“ streamovací službě vidět.

Na tuhle zprávu zareagovala právě Hilary Duff na svém instagramovém profilu slovy „to zní povědomě“. I když není nic oficiálně potvrzeno, zdá se, že Duff svým komentářem naráží na porodní bolesti související s natáčením pokračování Lizzie McGuire. V průběhu produkce totiž po natočení dvou epizod opustil projekt showrunner Terri Minsky, který pracoval i na původním seriálu. Důvodem jeho odchodu byly údajně tvůrčí neshody poté, co se ukázalo, že seriál nabere dospělejší směr. Potvrdil to interní zdroj Disneyho pro TVLine:

„Fanoušci mají sentimentální vztah k Lizzie McGuire a vysoká očekávání od pokračování. Po dvou natočených epizodách jsme se rozhodli nabrat jiný směr a dát seriálu novou tvář.“

Kde nakonec seriál skončí, nevíme, zatím ale nebyl odložen, ani zrušen. Co si myslíte o přístupu, který Disney v rámci obsahu na své streamovací službě, vykazuje? Myslíte, že by se na Disney+ měl objevit i víc „dospělácký“ obsah? Dejte nám vědět do komentářů.

Trailer na celovečerní film/spin-off k seriálu Lizzie McGuire z roku 2003:

Do dnešních dnů je Lizzie McGuire v čele s ikonickou Hilary Duff považován za jeden z klenotů Disneyho pokladnice. V rámci připracovaného revivalu by se měli podle dostupných informací vrátit úplně všichni členové původního castu, tj. Jake ThomasHallie Todd a Robert Carradine. (Staro)nový příběh nás vezme do New Yorku. Lizzie právě oslavila třicáté narozeniny. A na první pohled má všechno, co by mohla dívka ve městě měst chtít: vysněnou práci, atraktivního přítele a útulný byt v Brooklynu. Jak to ale v podobných příbězích bývá, nic není na první pohled takové, jak se zdá. A nebojte, vrátí se i její animované třináctileté alter-ego.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu