Soutěžící německé reality-show Big Brother netuší, že venku je kalamita

Soutěžící německé reality-show Big Brother netuší, že venku je kalamita | Fandíme seriálům
Endemol Shine
Změní se to ve speciální epizodě. V nevědomosti žili také soutěžící v Brazílii, Austrálii či Kanadě.

Abyste neslyšeli o světové pandemii koronaviru, museli byste žít někde na opuštěném ostrově. Anebo v domu Big Brothera, populární kontejnerové reality show. Konkrétně v německé verzi jsou někteří soutěží zavření už od 6. února a teprve dnes je produkce informuje o tom, co se světě kolem nich děje. Minulý týden sice do domu přibylo několik nových soutěžících, ti však dle pravidel měli přísně zakázáno mluvit o tom, co se venku děje. Dnes budou soutěžící během speciální epizody informováni o situaci, dostanou možnost pokládat otázky a obdrží video vzkazy z domova.

V brazilské verzi reality-show jsou soutěžící v izolaci už od ledna. Ačkoliv oni sami jsou vlastně v bezpečí, netuší, jak je na tom svět venku. Také tady se plánuje, že soutěžící budou o situaci informováni a dozvědí se, že jejich rodiny jsou v pořádku. V Austrálii natáčení začalo teprve před třemi týdny, takže soutěžící do "karantény" odcházeli zhruba v době, kdy celosvětová situace začínala být vážnou a epidemie už nebyla izolovaná jen do několika specifických regionů. Nicméně nedávno dostali podrobné informace o tom, co se venku děje. Na rozdíl od jiných zemí australská verze nemá živé vstupy a epizody se předtáčí pro pozdější vysílání, takže diváci reakci soutěžících uvidí s odstupem.

A poslední mezinárodní lokací, kterou zmíníme, je Kanada. Tam při minulém hlasování vyloučeného soutěžícího byli ostatní překvapení, že neslyší zvenčí reakce publika, které jsou při vyřazování typické. To, že žádné publikum nebylo vyřazování účastno, se soutěžící dozvěděli teprve s odstupem, když je produkce o celé situaci venku blíže informovala.

Představa toho, že malá skupinka nic netušících soutěžících tiše odklepává dny v reality show, zatímco ve světě kolem vládne chaos, zní jako námět nějakého sci-fi filmu. Žel bohu je to momentálně realita, ačkoliv situace naštěstí samozřejmě není venku tak dramatická, jak by pravděpodobně v nějakém takovém filmu byla.

Zdroje: Deadline, Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu