Devils: Patrick Dempsey z Chirurgů se vrací na obrazovky v novém thrilleru

Devils: Patrick Dempsey z Chirurgů se vrací na obrazovky v novém thrilleru | Fandíme seriálům
Sky Italia
Zobrazit další 2 obrázky
Seriál našel inspiraci u bestselleru od Guida Maria Brery.

Patrick Dempsey si získal srdce diváků (respektive hlavně divaček) rolí doktora Dereka Shepherda v seriálu Chirurgové, ale netřeba fandům připomínat, že jeho postava odešla poměrně šokujícím způsobem. 

Patrick se pak vrhl na filmy (Dítě Bridget Jonesové), ale také se intenzivně věnoval svému koníčku a to jsou automobilové závody.

Chirurgové konečně odhalili, kam záhadně zmizel Karev
 

Pokud jde o televizní role, tak se jim úplně nevyhýbal, ale na obrazovkách se objevoval jen sporadicky. To se ale změní díky projektu Devils pro televizi Sky Italia

Půjde o seriálový thriller na motivy knižního bestselleru autora jménem Guido Maria Brera, který se odehrává v roce 2008 a to v londýnské pobočce významené americké banky. Právě v ní působí mladý a nadějný zaměstnanec Massimo Ruggero (Alessandro Borghi). Pohledný italský finačník pomáhá generovat milionové zisky a zdá se, že jeho kariéra je na raketovém vzestupu. Jenže pak vypluje na povrch skandál, ve kterém figuruje i jeho na drogách závislá žena a tak se jeho americký šéf Dominic Morgan (Patrick Dempsey) rozhodne už ho dál nemít pod svými křídly. A aby toho nebyl málo, tak Morgana najdou mrtvého a podezření padá na Massima.

Není to kdovíjak originální zápletka, ale minimálně podle traileru se zdá, že bude zaobalena do působivě tísnivé atmosféry, které pomáhá všudypřítomná amorálnost a postavy, které očividně mají často víc než jeden postranní motiv a hromadu kostlivců ve skříni. 

Osvěžující je mezinárodní obsazení, což znamená, že k vidění není jeden profláklý hollywoodský herec za druhým (pro našince bude asi nejvíce známý právě Dempsey).

Vypadá to zatím na slušně intenzivní thriller z lákavého světa finančnictví, který (jak už nám ukázaly jiné filmy a seriály) není jen o penězích, ale také jde o obor, ve kterém najdeme velmi zkažené jedince s pocitem nedotknutelnosti.

Devils budou mít premiéru 17. 4. na italské mutaci televize Sky, o mezinárodní distribuci se postará NBCUniversal Global Distribution, ale není zatím jasné, kdy bude seriál uveden i mimo Itálii.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu