Agents of Atlas: Další seriál od Marvelu, kterého bychom se mohli dočkat

Agents of Atlas: Další seriál od Marvelu, kterého bychom se mohli dočkat | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit další 4 obrázky
Je možné, že Marvel hodlá posilovat na asijských trzích.

Marvel už se delší dobu snaží nabídnout ve svých projektech větší rozmanitost postav. To platí pro filmy, ale také pro seriály, které poté, co se většina z nich objeví na streamovací službě Disney+, budou ještě výrazněji provázané s filmovými kolegy. 

Pokud jde o zmíněnou rozmanitost, tak je v přípravách první marvelovka s asijským superhrdinou a to Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings a je možné, že se diváci dočkají také seriálu, který bude zaměřený hlavně na asijské a asijsko-americké postavy. 

Insider Charles Murphy přišel s dohadem, že Marvel zřejmě pracuje na seriálové verzi komiksu Agents of Atlas

Jednotliví členové týmu se představili v padesátých letech minulého století ještě pod hlavičkou předchůdce Marvelu vydavatelství Atlas Comics, v roce 1978 se pak už jako tým objevili v komiksech What If (na jejichž motivy chystá Marvel animovaný seriál) a v roce 2006 Agents of Atlas dostali svou minisérii. V minulém roce se pak představila nová varianta týmu poskládaná z postav asijského a asijsko-amerického původu. 

O tom, že se pracuje na seriálu Agents of Atlas se spekuluje už delší dobu, ale konkrétní informace chyběly, nicméně nedávno se objevil tweet od filmaře jménem Tze Chun, který se ptal followerů na to, zda znají nějaké asijské herce a herečky, o kterých by měl vědět, protože pracuje na novém seriálu s asijským obsazením. 

Nezmínil přímo Agents of Atlas, je možné, že hledá herce pro animovaný seriál Gremlins : Secrets of the Mogwai, na kterém pracuje jako scenárista a producent, nicméně v tweetu zmínil, že na onom tajemném projektu se podílí jako showrunner a nebylo oznámeno, že by tuhle funkci vykonával na Gremlins (byť to vyloučeno není). Někteří tak věří, že mluví o Agents of Atlas. Dokud to ale nepotvrdí Marvel, můžeme zatím jen spekulovat.

Komiksovou předlohu si můžete prohlédnout dole v galerii.

Zdroj: Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu