Ulice v karanténě: Ulice se po vynucené pauze opět připravuje

Ulice v karanténě: Ulice se po vynucené pauze opět připravuje | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 7 obrázků
I přes přerušení natáčení se nekonečný seriál Ulice vrátí s novým formátem s názvem Ulice v karanténě.

Kvůli koronavirové pandemii musel nekonečný seriál Ulice poprvé v historii přerušit natáčení. Od 17. 4. je pozastaveno denní vysílání a není zřejmé, kdy se oblíbený seriál vrátí na televizní obrazovky. Ovšem fanoušci nemusí zoufat, neboť se dočkají zbrusu nového formátu, ve kterém se opět shledají se svými oblíbenými hrdiny a poznají je ze zcela nové stránky.

Ulice: Koronavirus za pár dní zastaví i nekonečný seriál
 

Speciál nese název Ulice v karanténě a má za úkol především pobavit věrné fanoušky a přinést v době nouzového stavu na obrazovky humor. Podstatu nového formátu osvětluje ředitelka programu TV Nova Alexa Ruzek následovně: „Ulice vždycky byla aktuální a její hrdinové prožívali to, co prožíváme my, naši přátelé, sousedé a známí. Současná situace nás ale donutila poprvé v patnáctileté historii vysílání Ulice zastavit. Nemůžeme divákům nabídnout seriál ve frekvenci a podobě, na jaký byli zvyklí, o Ulici je ale nechceme připravit, a tak vzniká Ulice v karanténě. Speciál, který ukáže, jak známé postavy Ulice prožívají tuhle podivnou dobu.

Natáčení začíná dnes 16. 4. a budou ho provázet přísná hygienická opatření. „Plán natáčení byl vystavěn tak, abychom byli schopni zajistit jeho bezpečný průběh. Bezpečnost herců a štábu je na prvním místě. Organizaci natáčení jsme sestavili tak, aby docházelo k minimálnímu setkání jednotlivých složek. Nezbytný kontakt budou provázet bezpečnostní a hygienická opatření. Kromě jiného budou všichni vybaveni po celou dobu natáčení rouškami, včetně herců před kamerou,“ říká výkonná producentka seriálu Ulice Jana Maršíková.

V novém pořadu uvidíme herce Adriana Jastrabana coby Bedřicha Lišku, Jiřího Štrébla jako Miloše Knoblocha, Hanu Holíšovou v roli Veroniky Maléřové a Jiřího Hánu, který ztvárňuje zubaře Patrika. Ve speciálním formátu se objeví i další oblíbené postavy, avšak Nova zatím neohlásila vyjma zmíněné čtveřice kompletní herecké obsazení. „Těším se moc, vezmu si nějakou apartní roušku a budu doufat, že trochu odvede pozornost od toho, že je Veronika šedivá, protože měsíc neviděla svého kadeřníka. Je fajn, že aspoň na chvilku oživíme naše postavy a ulice té naší Ulice nebude úplně opuštěná,“ prozradila Hana Holišová.

K novému formátu se s nadšením vyjádřili i představitelé Bedřicha a Miloše. „Já si myslím, že by to mohlo být zajímavé. Kdo sleduje Ulici, ví, jaký humor vede Miloš s Bedřichem, a co teprve, když jsou nuceni být spolu čtrnáct dní v karanténě. Vypadá to na pánskou jízdu v rouškách. Uvidíme, co všechno to přinese,“ prozrazuje Adrian Jastraban. „Těším se na to. Už měsíc nepracujeme, nenatáčíme, opravdu se těším na práci, a především na kolegy,“ dodává Jiří Štrébl, představitel svérázného Miloše Knoblocha.

První díl Ulice v karanténě si odbyde premiéru 21. 4.

Zdroj: TV Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Kefalin | 21.04.2020 22:01
Ulice v karanténě super. Už se těším na další pokračování. Ulici sleduji už od začátku kdy se začala vysílat. Sice se dívám když mám čas. Většinu dílů jdem viděl a super nekonečný seriál. Každému se líbit nemusí, protože každý má jiný vkus.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu