Brothers in Arms: Válečná videoherní značka dostane seriálovou adaptaci

Brothers in Arms: Válečná videoherní značka dostane seriálovou adaptaci | Fandíme seriálům
Gearbox Software
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nový seriál nás zavede do druhé světové války, pár měsíců před vyloděním v Normandii.

Až donedávna platilo, že když se mluvilo o zadaptování nějaké populární videoherní značky, tak se zpravidla jednalo o verzi filmovou. V poslední době se však v podstatě roztrhl pytel z adaptacemi videoher, které míří na televizní obrazovky, přičemž mezi nimi nechybí ani největší herní série - mezi jinými například takové značky jako The Last of Us, Diablo nebo Halo. Do této společnosti se nově dostala i série Brothers in Arms.

Myst: Připravovaný seriál zadaptuje populární videoherní sérii
 

Ve své videoherní podobě se konkrétně jedná o střílečku z první osoby, která věrně převypravuje skutečné události z období druhé světové války. První hra v podobě Brothers in Arms: Road to Hill 30 se pak objevila už v roce 2005. Samotný seriál by měl zpracovávat příběh kolem Operace Tiger, která proběhla v roce 1944 v přípravě na vylodění v Normandii. Konkrétně pak bude vyprávět především příběh 800 amerických armádních příslušníků, jejichž úmrtí musela být zatajována kvůli přípravám na Den D. Na celou situaci by se však mělo nahlížet také z opačné strany barikády - z pozice Němců.

Showrunnerem seriálu bude Scott Rosenbaum (Chuck), role producentů by pak měli zastat především důležité osobnosti z herního studia Gearbox. Další podrobnosti, včetně data vydání, v tuto dobu nejsou známy.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

DanielFF | 30.04.2020 12:54
Tak na to jsem hodně zvědavej, první Brothers in Arms jsem kdysi hodně hrál a bylo to super. Akorát mi podle té synopse připadá, že se oproti hrám vydají trochu jiným směrem, což nebývá u videoherních adaptací úplně dobré rozhodnutí. Ale tak snad to dopadne dobře, určitě to má potenciál :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu