The Mandalorian 2: Série přizvala výrazné režisérské osobnosti

The Mandalorian 2: Série přizvala výrazné režisérské osobnosti | Fandíme seriálům
Robert Rodriguez
Zobrazit dalších 11 obrázků
Na druhé řadě prvního hraného Star Wars seriálu se nově budou oficiálně podílet Robert Rodriguez a také režisér série Ant-Man, Peyton Reed.

Kolem druhé řady Mandaloriana je v poslední době celkem hodně slyšet. Ještě aby ne, když se jedná o jeden z nejočekávanějších seriálových projektů celého roku. Jedním z nejčastějších předmětů debat byla doteď především otázka toho, kdo přesně se vlastně ujme režie jednotlivých epizod. V minulosti se šuškalo hned o několika velkých jménech včetně Jamese Mangolda nebo Roberta Rodrigueze. První jmenovaný již dříve svou účast vyvrátil, zato Rodriguez své zapojení v seriálu nedávno potvrdil na svém Twitteru, kde se podělil o fotku s populárním Baby Yodou.

Nejedná se pak o jediného známého režiséra, který byl oficiálně potvrzen. Tento týden bylo totiž odhaleno, že se na režii druhé řady podílel i Peyton Reed, člověk známý především díky své práci pro Marvel, jmenovitě zejména na sérii Ant-Man. Jak u Reeda, tak i Rodrigueze v tuto dobu není jasno, na kolika a kterých epizodách přesně pracovali.

Pomalu se každopádně začíná vyplňovat celá režisérská skládačka druhé série. Kromě dvou zmíněných pánů by v tuto dobu měl být téměř jistý návrat dvou režisérů z první řady - Davea Filoniho a Ricka Famuyiwy. Dále se režisérského křesla měl tentokrát ujmout i showrunner seriálu Jon Favreau a také herec Carl Weathers. Kromě toho se pak již v minulosti objevovaly četné zvěsti o návratu Bryce Dallas Howard. Režisér posledního dílu první série Taika Waititi naopak nedávno prohlásil, že se na druhé řadě nepodílel.

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu