Agenti S.H.I.E.L.D.: Finální série se podívá hned do několika časových období

Agenti S.H.I.E.L.D.: Finální série se podívá hned do několika časových období | Fandíme seriálům
ABC/Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Prozradil to představitel Coulsona Clark Gregg. Pusťte si také klip z úvodní epizody nové série.

Není tajemstvím, že se v závěrečné sedmé řadě seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. podíváme do minulosti, konkrétně do roku 1931. Ale samozřejmě vyvstává otázka, zda se tam bude odehrávat všech třináct dílů rozlučkové řady nebo se dočkáme dalšího cestování v čase. Na to odpověděl představitel Phila Coulsona Clark Gregg, který se vrací v podobě LMD, tedy velmi vyspělého androida:

Agents of S.H.I.E.L.D.: Ming-Na Wen věří, že se postavy ze seriálu ještě podívají do Marvel filmů
 

"Myslím, že s ohledem na to, že jsme odhalili, že dojde ke crossoveru se skvělým seriálem Agent Carter a dočkáme se elegantního Envera Gjokaje jako agenta Sousy, domnívám se, že mohu prozradit, že nás čeká pár bezva věcí z padesátých let. A nebylo by překvapením, pokud bychom také skončili v osmdesátkách a nemusely by to být všechny časové etapy. Je možné, že se budeme věnovat komiksovým klišé z daných časových etap a některým filmovým klišé, chápete, co tím chci říct? Nemůžete se vydat do padesátek, aniž by sem tam nedošlo na určitý nádech noir. Všichni se opravdu snažili vytěžit, co nejvíce z těchto časových etap. Jsou tu některé epizody, které jsou nesmírně zábavné a jiné, které jsou opravdu děsivé a temné a vždy to má spojitost s Chronicomy, kteří se snaží vymazat části historie."

Je tedy jasné, že se bude cestovat v čase celkem často a rozhodně je dobrou zprávou, že bude styl jednotlivých epizod rozmanitý. 

Premiéra poslední řady je naplánována už na 27. 5. 2020. V galerii si zatím můžete prohlédnout promo fotografie hlavních hrdinů a níže si pustit klip z úvodní epizody nazvané The New Deal.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu