The Girl Who Could Move Sh*t’ With Her Mind: Hrdinka špionážní série ovládá telekinezi

The Girl Who Could Move Sh*t’ With Her Mind: Hrdinka špionážní série ovládá telekinezi | Fandíme seriálům
Orbit
Tvůrce Star Treku Alex Kurtzman získal práva na adaptaci sci-fi románu od Jacksona Forda.

Mix mezi Akty X a X-Meny, tak je popisována kniha The Girl Who Could Move Sh*t’ With Her Mind od Jacksona Forda (což je umělecký pseudonym Roba Boffarda), která vyšla v minulém roce. 

Recenze: Star Trek: Picard
 

Její hlavní hrdinkou je Teagan Frost, což je dívka s telekinetickými schopnostmi, která pracuje pro vládu. Ta ji vysílá na tajné akce, kde se její talenty hodí. Teagan to sice nepovažuje za zrovna snovou práci, raději by se flákala s dobrým pitím v ruce a žila normální život, ale osud tomu chce jinak. 

A aby nebylo problémů málo, tak dojde k vraždě, která je tak unitkání, že se zdá, že jediným možným pachatelem je právě Teagan. Té tak nezbývá, než v rámci 24 hodin dokázat, že za tajemnou smrtí stojí někdo jiný. Ovšem, jak se ukáže, nejde jen o ni, ale pomalinku začne být jasné, že se ve stínech Los Angeles odehrává něco mnohem většího. 

To zní jako vcelku slušný materiál pro seriál a to si očividně myslí i produkční společnost Secret Hideout, za kterou stojí Alex Kurtzman. Ten produkoval nejen nové filmy Star Trek, ale také Star Trek série pro CBS a právě tahle společnost zaštítí hranou adaptaci The Girl Who Could Move Sh*t’ With Her Mind.

Zatím nejsou známy žádné detaily o tom, kdy se na seriálu začne naplno pracovat, ale s ohledem na to, jaké úspěchy CBS slaví se zmíněnými sériemi Star Trek se dá tušit, že nebudou s nabídnutím další potenciální sci-fi pecky otálet. A pokud projekt zaujme, tak příští měsíc by mělo vyjít knižní pokračování nazvané Random Sh*t Flying Through the Air, filmaři tedy mají materiál pro případné pokračování.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu