Social Distance: Tvůrci Orange is the New Black chystají na dálku novou sérii z časů karantény

Social Distance: Tvůrci Orange is the New Black chystají na dálku novou sérii z časů karantény | Fandíme seriálům
Netflix
Filmaři chtějí zmapovat to, jak koronavirus ovlivnil životy různých lidí v různých situacích.  

Pandemie covid-19 poznamenala životy obrovského množství osob a jde tedy o téma, které má velký dosah. Toho si je vědoma i Jenji Kohan, což je tvůrkyně veleúspěšných sérií Tráva a Orange is the New Black. Jejím novým projektem je tak série Social Distance, která se bude týkat právě koronaviru, respektive toho, jaký má tahle bezprecedentní situace dopad na lidi.

15 nejlepších Netflix seriálů podle jeho uživatelů
 

Minisérie vznikne pro Netflix, Jenji Kohan bude tvůrkyní, Diego Velasco se postará o režii a Hilary Eisman Graham dohlédne na seriál jako showrunnerka, obsazení zatím známo není, ale počítá se s tím, že všichni budou pracovat ze svých domovů, kde se budou natáčet.

"Cítíme touhu najít mezi námi spojení, byť všichni musíme dodržovat odstup. Inspirovalo nás to k vytvoření minisérie, která bude vyprávět příběhy ze současné situace, kterou prožíváme - unikátní, osobní, hluboce lidské příběhy, které ukazují to, jaké to je žít odděleně, ale současně spolu. Vyzvali jsme sami sebe k tomu, abychom vytvořili něco nového: vytvořili a produkovali něco virtuálního, tak aby naše obsazení a štáb mohly zůstat zdravými a v bezpečí. Zkušenost pramenící z toho, že musíme dodržovat fyzický odstup je universální pro nás pro všechny, ale ne všechny příběhy jsou stejné. Je tu velké množství příběhů a chvilek, některé mají velké dopady, jiné se drží při zemi a my doufáme, že zaznamenáme ten správný okamžik. A také doufáme, že Social Distance pomůže lidem být blíže jeden k druhému."

Byť drtivá většina práce proběhne z domova tvůrců a herců, tak samozřejmě omezení týkající se covid-19 budou pro štáb znamenat určité komplikace, takže není úplně jasné, zda se dočkáme v blízké nebo o trošku vzdálenější budoucnosti, datum začátku natáčení nebo premiéry zatím odhaleno nebylo.

Úvodní fotografie pochází ze seriálu Orange is the New Black.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu