Prima si na léto připravila několik seriálových premiér

Prima si na léto připravila několik seriálových premiér | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 7 obrázků
Letní prázdniny nebudou na českých obrazovkách jen o reprízách, Prima si přichystala na léto několik novinek.

V letních měsících sázejí tuzemské televizní stanice především na reprízy a seriálových i filmových premiér bývá poskrovnu. Proto je milým překvapením tiskové prohlášení skupiny Prima, která zveřejnila několik zajímavých premiérových titulů, které během letních měsíců uvede. Jedním z taháků bude uvedení populárního seriálu od Netflixu Holky za mřížemi (Orange Is the New Black), který byl loni zakončen sedmou sérií.

Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu
 

Diváci se mohou těšit i na výpravný seriál Kateřina Veliká, jež Prima uvede 30. 6. Nejedná se ovšem o minisériiHelen Mirren ani o nový satirický seriál o životě této carevny s Elle Fanning v hlavní roli. Dvanáctidílný titul, jenž uvede Prima, je historickým dramatem natočeným v Rusku s kompletně ruským obsazením, které se zabývám prvními dvaceti lety života ruské carevny. Dále Prima uvede britský kriminální seriál Vražedná Mallorca (The Mallorca Files), kriminální drama Prcek (El Chapo) o drogovém magnátovi Joaquínovi Guzmánovi z dílny Netflixu, dobrodružnou sérii Lovci prokletých pokladů (Blood & Treasure) a premiérové řady Simpsonových, hororové antologie American Horror Story či kriminálky Vraždy u jezera.

Programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek se k letnímu schématu vyjádřil následovně: „Letošní letní schéma je žánrově bohaté a věřím, že potěšíme každého, i náročného diváka. Kromě klasických dobrodružných titulů, jako je Vinnetou, Jurský park, Hobit nebo Indiana Jones, které k prázdninám neodmyslitelně patří, jsme připravili premiéry tuzemských cestovatelských pořadů na Prima COOL. Moto expedici Jižní Amerikou představíme v Do pryč z tadyma, Afrikou provedeme v Čundru v Africe a na konci prázdnin exkluzivně uvedeme Cestu kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem. Dámské publikum určitě potěší návrat absolutně kultovní telenovely Divoký anděl na Prima LOVE.

V rámci filmových premiér uvede Prima komedii Pobřežní hlídka s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli, poslední filmové provedení Lary Croft s názvem Tomb Raider a nabitým hereckým obsazením hýřící Vraždu v Orient expresu. V galerii níže si můžete prohlédnou letní programové schéma stanice Prima.

Zdroj: iPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Tomb Raider

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu