Představitel padoucha Crossbonese volá po jeho vlastním seriálu

Představitel padoucha Crossbonese volá po jeho vlastním seriálu | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Frank Grillo věří, že by divácký zájem rozhodně byl.

Bez ohledu na to, že padouch Brock Rumlow alias Crossbones sehrál důležitou roli v příběhu marvelovského filmového universa a objevil se ve třech filmech, tak se nedá říct, že by měl zrovna dostatek prostoru. Což je trošku (víc) škoda, protože jde o působivého záporáka. 

Alternativní příběhy od Marvelu míří na Disney+
 

Tak působivého, že si jeho představitel Frank Grillo myslí, že by měla vzniknout jeho vlastní série, protože by ji podle něj diváci určitě ocenili:

"Velmi rád bych do toho šel, protože jsem ještě nezažil to, že by nějaká postava byla na plátně tak málo a přesto měla tak velkou popularitu mezi fanoušky. Překvapuje mě to. Mám s Marvelem a lidmi z něj skvělý vztah a proč by se tímto směrem, i kdyby to nemělo být se mnou, neměli vydat? Proč není v [marvelovském filmovém universu samostatně také] Crossbones? Mám pocit, že Crossbones byl na plátně osm nebo dvanáct minut, ale podle toho, jak často mě oslovují lidí a mluví o Crossbonesovi byste měli pocit, že byl v 75 různých filmech. Fotím se tak často, jako bych byl Kapitán Amerika."

Frank zmínil, že by se smířil s tím, že by Crossbonese ztvárnil někdo jiný a dokonce by byl ochoten pomoc s obsazením svého nástupce:

"Určitě bych se s nimi sešel a pomohl s tím. Bylo by to skvělé. Je to skvělá postava, ale pokud k tomu dojde, bude to pravděpodobně s někým, kdo je o polovinu mladší než já."

Čas od času se objevují zvěsti o tom, že by se Crossbones mohl vrátit, ale zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno, ale je pravdou, že je to zajímavá postava, takže by nebylo překvapením, pokud bychom se ho znovu dočkali. Přece jen, jde o komiksový žánr a v něm smrt není zrovna definitivní.

V galerii si pak můžete prohlédnout Crossbonese v jeho plné kráse.

Zdroj: Forbes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu