Our Flag Means Death: Taika Waititi připravuje pirátský seriál

Our Flag Means Death: Taika Waititi připravuje pirátský seriál | Fandíme seriálům
Ubisoft
Zobrazit další 4 obrázky
Komediální specialista, který si odnesl letos Oscara a natočil Thora: Ragnarok, nás pozve do společnosti legendárního Černovouse.

Komediální žánr novozélandskému režisérovi Taikovi Waititimu je hodně blízký, o čemž nás přesvědčil v hororu Co děláme v temnotách, válečné satiře Králíček Jojo a humoru se nevyhnul ani Thor: Ragnarok.

Karlík a továrna na čokoládu: Nový seriál připraví oscarový režisér Thora Taika Waititi
 

Ani ohlášený seriál Our Flag Means Death, jenž Waititi zaštítí svým jménem, nebude v tomhle směru výjimkou. Seriál se bude volně inspirovat dobrodružstvími skutečného Stedea Bonneta, který zahodil svůj privilegovaný život a na počátku 18. století se stal pirátem brázdící vody v Karibiku. Dokonce se plavil pod černou vlajkou s Edwardem Thatchem alias slavným Černovousem, jehož i s Bonnetem zakomponovali vývojáři do videohry Assassin’s Creed: Black Flag (na titulce a v galerii), kde byli pro hlavního hrdinu Edwarda Kenwaye spojenci a přáteli.

To byla jenom taková videoherní vsuvka na okraj, nicméně zpět k seriálu, který v budoucnu bude mít premiéru na HBO Max. Waititi se postará o režii pilotní epizody, jakmile sfoukne natáčení čtvrtého Thora. Dále zastane pozici výkonného producenta. Scenáristou a showrunnerem Our Flag Means Death se stal David Jenkins, jenž produkoval a napsal komediální sci-fi seriál People of Earth.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu