Dexter ohlašuje návrat na televizní obrazovky

Dexter ohlašuje návrat na televizní obrazovky | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 11 obrázků
Oblíbený sériový vrah ještě neřekl své poslední slovo.

Kriminální drama Dexter, ve kterém forenzní expert přes den vyšetřuje vraždy a v noci zabíjí lidi, byl v roce 2006 obří hit. Kontroverzní seriál tehdy neznámou stanici Showtime etabloval mezi zámořskou televizní smetánku. Seriál běžel až do roku 2013 a měl celkem osm sérií. Jak už to u většiny seriálů bývá, i Dexter se potýkal s klesající kvalitou a závěrečná série naštvala nemalé množství fanoušků. Nyní se stanice Showtime rozhodla seriálu napravit reputaci a ohlásila návrat ikonického seriálového antihrdiny.

Seriály, jejichž konce vytočily diváky doběla
 

V limitované desetidílné sérii se vrátí ústřední představitel Dextera Michael C. Hall a bývalý showrunner seriálu Clyde Phillips, který měl pod dohledem Dextera po dobu prvních čtyř sérií. Návrat původního showrunnera je skvělou zprávou, protože právě první řady jsou zároveň tím nejlepším, co Dexter při svém pobytu na televizních obrazovkách nabídl. Produkce by měla začít příští rok, tak aby se stihla premiéra na podzim 2021.

Spolupředseda pro zábavu stanice Showtime Gary Levine se k návratu Dextera vyjádřil následovně: „Dexter je velmi speciální seriál, a to jak pro miliony fanoušků, tak pro stanici Showtime, kterou tento průlomový seriál pomohl před mnoha lety umístit na televizní mapu. K seriálu bychom se vrátili pouze za předpokladu, že přijdeme s kreativním nápadem, který dostojí kvalitám brilantního originálu. S potěšením oznamuji, že se to Clydu Phillipsovi a Michaelu C. Hallovi povedlo, a my se nemůžeme dočkat, až tuhle vizi ukážeme světu.

Snad představenstvo Showtime nehýří jen planými řečmi a skutečně se chystá nová série, jež zpraví pachuť po finální epizodě, a především po posledním záběru. Jestli se vrátí i další herci z úvodního seriálu není zřejmé. Níže si můžete osvěžit úvodní znělku seriálu, která je pro mě stále jednou z nejlepších úvodních seriálových sekvencí, co jsem kdy viděl.

Zdroj: Variety

Foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu