Addamsova rodina: Chystá se hraný seriál z produkce Tima Burtona

Addamsova rodina: Chystá se hraný seriál z produkce Tima Burtona | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 16 obrázků
Prazvláštní rodinka znovu vykročí na malé obrazovky.

Addamsova rodina se před rokem vrátila na stříbrné plátno v animovaném filmu. Přestože animák po kritické stránce nijak zvlášť neoslnil, třzby v kinech byly natolik přesvědčivé, že se odsouhlasil druhý díl. Pokud toužíte po další hrané adaptaci, budete muset v budoucnu zamířit na malé obrazovky. Tam by se měl zrodit seriál pod rukama producenta Tima Burtona, který by se mohl ujmout i režie. Jeho specifický styl by mohl morbidní rodince parádně sednout, pokud jej v sobě dokáže ještě vydolovat. Projekt zatím nemá zázemí, kde by mohl vzniknout, nicméně zájemců prý není málo a na vrcholu seznamu figuruje jméno Netflixu.

Adamsova rodina: Jednotlivé epizody seriálu jsou zdarma online
 

Rodinu Addamsových vytvořil v roce 1938 americký karikaturista Charles Adams, který světu představil vskutku neobvyklé postavy, počínaje hlavou rodiny Gomezem, jeho chotí Morticiou, jejich dětmi Wednesday a Pugsleym, přes strýčka Festera, babičku, oživlou ruku a vytáhlým sluhou Lurchem konče. Za tu dobu vznikly seriály, muzikál a celovečerní filmy, přičemž první dva natočil Barry Sonnenfeld, jemuž se skvěle podařilo zachytit takovou tu správnou divnost předlohy. Podíl na tom samozřejmě měli i jednotliví herci v čele s Raulem Juliou, Anjelicou Huston, Christinou Ricci a Christopherem Lloydem.

Příběh seriálu by se měl údajně odehrávat v současnosti a má být vyprávěný z pohledu Wednesday. Showrunnnery a scénaristy seriálu mají být Alfred Gough a Miles Miller, což jsou pánové, kteří se podíleli na sci-fi seriálu Smallville.

Zdroj: Deadline

Zdroj fotek: IMDb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu