Po propadáku Zlatá maska Prima zkusí štěstí s novou reality show

Po propadáku Zlatá maska Prima zkusí štěstí s novou reality show | Fandíme seriálům
Prima
Zobrazit dalších 7 obrázků
Britskou reality show The Secret Milionaire uvidíme v tuzemské podobě pod názvem Milionář mezi námi.

Stanice Prima se nejspíš zhlédla v momentálně opět soupající popularitě reality show a pokusí se zabodovat u diváků se svou srdcebolnou novinkou Milionář mezi námi. Prima převzala nápad od původně britského formátu The Secret Milionaire, jenž bodoval u diváků jak ve Velké Británii, tak v USA či Austrálii. V reality show se sedmero českých milionářů vzdá na čas luxusu a komfortu a pocítí život na okraji společnosti. Milionáři v sedmi dílech rozdají více než čtyři miliony korun a nespočet věcných darů potřebným.

Nová reality show pošle účinkující na vesmírnou stanici
 

Oficiální popis reality show zní: Na týden změní svůj život a identitu a s pouhými 550 korunami v kapse se vydají do sedmi českých měst, aby pomáhali. Prostřednictvím neziskových organizací poznají životy zdravotně či sociálně znevýhodněných a na konci své týdenní utajené mise ze svých peněz věnují statisíce korun těm, kteří podle jejich vlastního uvážení pomoc potřebují. Pravou identitu milionářů nikdo nezná. Neziskové organizace milionářům zprostředkovávají spojení s pro ně vzdáleným světem v domnění, že jsou objektem vznikajícího dokumentu představujícího jejich činnost. Moment překvapení tak přichází na konci týdne při odhalení identity a předání šeku na peníze, které znamenají snazší přežití a často i záchranu. Týden nezmění život pouze lidem, které milionáři odmění a pomohou jim, ale také promění samotné milionáře – uvědomí si, jak velkým bohatstvím je věnovat čas a pomoc těm, kteří to potřebují.

Během týdne, kdy se milionáři přestěhují na ubytovny s pár korunami v kapse, si vyslechnou dojemné životní příběhy, setkají se s utrpením, avšak i neskutečným odhodláním žít a snahou užívat si život navzdory nepříznivému osudu. Režisérka projektu Markéta Ekrt Válková (Provedu! Přijímač, Živnostníci v karanténě aneb holé zadky?) se nechala slyšet, že reality show není nahraná a že si jednotliví milionáři museli týden odpracovat a prožít naplno.

Finančně pomoct hrdinům projektu může kdokoli. Prima prostřednictvím komunitního projektu Prima SVĚT spojila síly s charitativní crowdfundingovou platformou Znesnáze21, jež poskytuje bezpečný prostor pro setkáni potřebných s těmi, kteří jim nabízejí pomoc. Každá nezisková organizace, jež se zúčastnila pořadu Milionář mezi námi, bude mít na dárcovské platformě založenou sbírku. Diváci tak mohou přispět pomocí veřejné sbírky na konkrétní životní příběhy, které je při sledování nejvíce zasáhly. První díl Prima odvysílá 25. 11. ve 20:15.

Níže se můžete podívat na sérii spotů ke kampani na podporu dárcovství krve. Spoty vytvořila stanice CNN Prima NEWS ve spolupráci s Červeným křížem. Kampaň Ruce má za účel edukovat veřejnost a připomínat, že bezpříspěvkové darování krve je i v současné době koronavirové pandemie důležité.

Zdroj: iPrima I, II

Foto: Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

JanM | 10.11.2020 22:43
Zlata maska pokračuje, ale na jiném kanálu. Viděl jsem to na jedné satelitní TV. Ještě by mohli vyzkoušet formát Star Academy
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu