Pátrací eso a seriálový Odpadlík Lorenzo Lamas je pořád ve formě a vyměnil bouchačku a motorku za vrtulník

Pátrací eso a seriálový Odpadlík Lorenzo Lamas je pořád ve formě a vyměnil bouchačku a motorku za vrtulník | Fandíme seriálům
Lorenzo Lamas / Facebook
Zobrazit dalších 16 obrázků
Reno Raines se sice už nějaký ten pátek řadí mezi šedesátníky, leč nohu z plynu sundat zatím nehodlá.

Herec Lorenzo Lamas si obzvláště na počátku devadesátých let minulého století prožil několik let na béčkovém a televizním výsluní, kdy vyjma legendárního seriálu Odpadlík (Renegade), v němž si střihnul hrdinu jménem Reno Raines, natočil třeba i akčňáky Ulice smrti, Pátrací eso či Půlnoční samuraj. Ano, žádné zázraky to nebyly, ale fanoušci akčního žánru si na tyhle kousky možná vzpomenou i dnes. Netřeba připomínat, že v roce 1978 se Lamas mihnul v menší roličce i v oblíbeném muzikálu Pomáda (Grease), přičemž debutoval ještě o devět let dříve ve westernu 100 pušek (100 Rifles) po boku Jima Browna, Raquel Welch, Burta Reynoldse a svého otce Fernanda. Postupem času kvalita jeho počinů klesla až někam do absolutně nekoukatelných vod, ovšem i tak se rodák z Kalifornie stihnul nesmazatelně zapsat do srdcí mnoha televizních/filmových fanoušků a obzvláště fanynek.

Lamas se činil i v osobním životě, neboť byl celkem pětkrát ženatý a zplodil šest potomků. Naposledy se rozvedl v roce 2018, nicméně sám dnes již dvaašedesátiletý fešák příliš dlouho nezůstal. Momentálně randí s půvabnou blondýnkou Kennou a dle fotek ze sociálních sítí se zdá, že jim to klape. Hereckou kariéru oficiálně na hřebík sice ještě nepověsil, ale patrně k tomu nemá daleko. Dle všeho mu to zřejmě příliš nechybí, jelikož objevil jinou vášeň, kterou je pilotování vrtulníku. V roce 2016 začal pracovat jako pilot, když turistům z Los Angeles ukazoval z ptačí perspektivy krásy Grand Canyonu. V současné době jej však můžete povětšinou zastihnout v New Yorku, kde ve společnosti HeliNY (Helinet Aviation) realizuje vyhlídkové lety na New Yorkem. V minulosti taktéž založil organizaci Lorenzo Lamas Ride For Life, jež zajišťuje finanční prostředky na transplantace orgánů pro chudé děti z rozvojových zemí. V roce 2014 vydal skrze nakladatelství BenBella Books autobiografii Renegade at Heart (Srdcem odpadlík).

V galerii najdete fotky především z letošního roku, z nichž je patrné, že se Lamas životem vskutku baví.

Zdroje: NYT, MF, LL / Instagram, Facebook

Foto: Lorenzo Lamas / Facebook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu