Poprask na Safari: Bear Grylls v interativním filmu od Netflixu.

Poprask na Safari: Bear Grylls v interativním filmu od Netflixu. | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Rozhodnutí je na vás. Přežije Bear Grylls výpadek proudu na safari? Interaktivní film od Netflixu založený na populární reality show se představuje v novém traileru. 

Populárního britského dobrodruha Beara Gryllse nahání po safari lev. Divák se musí rozhodnout, zda má Bear větší šanci pod autem nebo na stromě. V jiné situaci se dobrodruh potýká s hadem škrtičem omotaným kolem vlastního krku. Je na vás, jestli se s ním Bear vypořádá pod vodou v naději, že had povolí stisk, nebo jestli se o vysvobození pokusí nad hladinou. Na principu diváckého rozhodování funguje televizní pořad Tvůj souboj s divočinou (You vs. Wild), který od roku 2019 streamuje Netflix. Už 16. února se na této platformě dočkáme i samostatného filmu s podtitulem Poprask na safari.

Oficiální synopse doprovázející nový trailer:

Na safari vypadl proud a Bear Grylls už na tom dělá, ale potřebuje tvoji pomoc. Zatím jde všechno od desíti k pěti: z rezervace utekl lev a míří k nedaleké vesnici. Roha vzal taky pavián, který pro změny vyrazil k mořským útesům, takže proud je potřeba nahodit co nejdřív, aby se ven nedostala další zvířata.

You vs. Wild: Bear Grylls a Netflix představují interaktivní boj o přežití
 

Premisa seriálu, i navazujícího filmu, má diváky naučit, jak se zachovat v nebezpečných situacích v nehostinném prostředí a která volba vám může eventuálně zachránit život. Produkce kombinuje prvky dokumentárního vyprávění s interaktivitou, která dává divákovi možnost zvolit, kterou cestou se příběh vydá. Tvůrci vytvářejí jakýsi sandbox, tedy zabezpečené prostředí a scénáře, kterými se pořad vydá. Netflix má s interaktivními pořady svou zkušenost. Velmi populární byl i interaktivní film založený na oblíbeném seriálu Černé zrcadlo s podtitulem Bandersnatch, který vyšel na Netflixu v roce 2018.

Na rozdíl od samotného seriálu bude Poprask na safari dostupný i na českém Netflixu. Podíváte se anebo vám tento formát přijde přitažený za vlasy? Hoďte nám názor do komentářů. Samotný trailer přikládáme níže, můžete se podívat i na ukázku z originálního seriálu.

Foto: Netflix

Zdroj: Netflix Česká republika/YouTube, Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu