Zemřel legendární moderátor Larry King

Zemřel legendární moderátor Larry King | Fandíme seriálům
Ora Media
Larry King za celý život vyzpovídal tisíce známých osobností a pro svůj věhlas měl čestné role ve filmech a seriálech. Už není mezi námi.

Ve věku 87 zemřel známý moderátor Larry King. Jeho úmrtí dnes oznámila Ora Media, společnost kterou spoluzakládal, a která vysílala v posledních letech jeho rozhovory. Zemřel v nemocnici v Los Angeles, týden poté, co byl hospitalizován s koronavirem a úmístěn na jednotku intenzivní péče.

King se narodil v Brooklynu roku 1933 do rodiny emigrantů ze Sovětského svazu. Kariéru začínal koncem 50. let v rádiu a na obrazovkách se poprvé objevil v 60. letech. Postupně se propracoval až k vlastnímu pořadu Larry King Live, který stanice CNN vysílala od roku 1985 až do roku 2010

Jen v rámci tohoto pořadu připravil přes 7400 epizod a po kratším zvolnění se k formátu pravidelných televizních rozhovorů se zajímavými osobnostmi vrátil ještě v pořadu Larry King Now, ve kterém v letech 2012-2020 přidal dalších více než 1000 epizod. Krom toho moderoval celou řadu dalších pořadů a speciálů nebo vystupoval jako host v cizích pořadech.

Věnoval se politice, showbyznysu i zajímavým hostům z běžného života. Jeho show se vysílala i mezinárodně a moderátor s ikonickými kšandami byl natolik známou osobností, že se stal součástí desítek filmů a televizních seriálů. Moderátor se objevil už v Krotitelích duchů z roku 1984, postupně se objevil v Simpsonových, Všech starostových mužích, Šakalovi, Fraiserovi, sérii Shrek, Studiu 30 Rock, Amrican Crime Story a celé řadě dalších.

Za život měl King sedm různých manželek (s jednou se oženil dvakrát) a pět dětí. Čest jeho památce, upřímnou soustrast pozůstalým.

Zdroj a foto: Ora Media

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu