The Rock bude kandidovat na prezidenta. Alespoň v seriálu

The Rock bude kandidovat na prezidenta. Alespoň v seriálu | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 22 obrázků
Dwayne Johnson bude v novém komediálním seriálu Young Rock kandidovat na prezidenta USA a vyprávět o svém dospívání. Je tu první trailer.

Akční hvězda Dwayne „The Rock“ Johnson pracuje od ledna loňského roku na komediálním seriálu Young Rock, který bude inspirovaný jeho dětstvím. V seriálu seznámí diváky s třemi verzemi sebe sama ve věku deseti, patnácti a dvaceti let. Tři životní etapy Rocka ztvární Adrian Groulx (Mighty Express), Bradley Constant (Following Phil) a Uli Latukefu (Vetřelec: Covenant). Od počátku bylo známo, že se Rock v seriálu určitě mihne a předpokládalo se, že minimálně uslyšíme jeho hlas coby vypravěče. Nyní vyšel plnohodnotný trailer k Young Rock a zdá se, že Dwayna Johnsona uvidíme v seriálu více, než se původně čekalo.

Young Rock: Seriál o dospívání Dwayna Johnsona odhaluje první upoutávku
 

Upoutávka nám odhalila, že Dwayne Johnson kandiduje v roce 2032 na prezidenta USA a při jeho volební kampani  vypráví příběhy ze svého dospívání a o tom, jakým způsobem byl vychován. V jeho volebním tažení mu bude pomáhat generálka Monica Jackson s tváří Rosario Dawson, jež se v posledních měsících zaryla do povědomí diváků ztvárněním Ahsoky Tano ve druhé sérii Mandaloriana. Její postava je popisována jako nezdolná sebevědomá vůdkyně, která je neochvějná ve svých rozhodnutích. Monica Jakson je respektovaná pro svou službu vlasti a je nedílnou součástí prezidentské kampaně světoznámé superstar akčních filmů.

Dalším nově oznámeným hercem v Young Rock je Randall Park, jenž ztvární absurdní verzi sebe sama pro rok 2032. V sérii se již Park nebude věnovat herectví, ale bude z něj reportér, který dělá aktuální rozhovor s kandidátem na prezidenta Spojených států. Obsazení Randalla Parka není až takové překvapení, neboť za seriálem stojí scenáristka Nahnatchka Khan, se kterou se Park dobře zná ze seriálu Huangovi v Americe. Premiéra první série Young Rock se uskuteční 16. 2. na stanici NBC.

Za jedenáct let může svět vypadat jakkoliv a prezidentská kandidatura Dwayna Johnsona by byla jednou z věcí, která by mnoho lidí nejspíš ani nepřekvapila. Dějte nám vědět v komentářích, jak se vám líbí nejnovější trailer k Young Rock a co byste na případnou budoucí kandidaturu akční hvězdy říkali vy.

Více informací k Young Rock se dočtete v naších předchozích článcích.

Zdroj: Collider

Foto: NBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu