HBO Max dorazí do Česka a na Slovensko později v letošním roce

HBO Max dorazí do Česka a na Slovensko později v letošním roce | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 10 obrázků
Kdy se dočkáme HBO Max u nás a co se automaticky změní pro předplatitele HBO GO? Plus další ukázka z Jusitce League.

Streamovací služba HBO Max by dle informací serveru Variety měla dorazit do Čech a na Slovensko ještě letos. Přetrvávající koronavirová pandemie prozatím neodsunula plány konkurenta Netflixu a Disney+ pro expanzi na globální trh. Prozatím je HBO Max dostupné výhradně v USA. Během června se dostane na většinu trhů v Jižní Americe a Karibiku. Posléze bude následovat Evropa.

Netflix slaví 200 milionů zákazníků, chce se věnovat hlavně těm mezinárodním
 

Zatím HBO Max nevydalo jasné prohlášení o tom, kdy přesně se v ČR a na Slovensku dočkáme, ale alespoň zástupci této platformy opět potvrdili, že expanze do severských evropských zemí, Španělska, Portugalska a střední Evropy je v plánu později v tomto roce. Očekáváme tedy, že u nás bude služba spuštěna během podzimu letošního roku. Za předpokladu, že Warner Bros. dodrží novoroční slib, že všechny filmové premiéry roku 2021 budou v den uvedení do kin dostupné i na službě HBO Max, tak to vypadá, že v našich končinách se sice nedočkáme online uvedení Duny (premiéra 16. 9.), ale čtvrtého Matrixu (premiéra 22. 12.), bychom se již dočkat měli.

Streamovací služba bude dostupná skrze novou aplikaci HBO Max. Při spuštění služby získají okamžitý přístup k HBO Max stávající předplatitelé HBO GO. Stávající služba HBO GO bude v Latinské Americe a Karibiku po zavedení HBO Max vyřazena. Stejný osud tedy téměř určitě čeká a slovenské zákazníky HBO GO. Stejně jako Netflix i HBO Max nebude nabízet jen filmovou a seriálovou produkci z USA, ale bude dávat prostor původní produkci z regionálních teritorií od domácích talentů. I neamerická filmová a seriálová produkce bude zaštiťovaná značkou Max Originals.

Katalog HBO Max nabídne jak různorodý program zaměřený na děti, tak produkci od značek, stanic a společností Warner Bros., HBO, New Line Cinema, DC, CNN, TNT, TBS, truTV a Adult Swim. Stejně jako v případě Netflixu, i HBO Max nebude nabízet stejnorodý program u nás a v USA. Ovšem pro evropské předplatitele to může být ku prospěchu věci. Například současné HBO Go nabízí místním divákům seriály, které byste za oceánem museli hledat napříč celou řadou konkurenčních služeb.

Níže se můžete podívat na novou upoutávku pro Justice League Zacka Snydera, jež bude u nás dostupná v den americké premiéry, tedy 18. 3., na HBO GO.

Zdroj: Variety

Foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu