Subject to Change: J.J. Abrams dělá pokusy na zoufalém studentovi

Subject to Change: J.J. Abrams dělá pokusy na zoufalém studentovi | Fandíme seriálům
Paramount Pictures/Francois Duhamel
Lékařské pokusy jsou tradiční příčinou nejrůznějších fyzických nebo psychických proměn filmových postav. Jak se s tímto námětem popere J.J. Abrams?

J.J. Abrams připravil nový původní námět, který bude zpracovaný pro službu HBO Max. Jak informoval magazín Deadline na nový seriál Subject to Change bude J.J. dohlížet z producentské pozice, prostřednictvím své společnosti Bad Robot. Vedle něj se k produkci přidala také Jennifer Yale, podepsaná třeba pod Da Vinciho démony či Cizinkou, jejíž nová řada se právě točí. Yale usedne rovněž na post showrunnerky (hlavní scenáristky). 

Ohledně děje je známo jen to, že bude sledovat zoufalého studenta (nebo studentku), který se přihlásí k jakémusi klinickému pokusu. Po jeho podstoupení se pro něj začne trýznivé a divoké dobrodružství ohýbající mysl i realitu.

Burn: J.J. Abrams chystá sérii o drakovi z časů studené války
 

Abrams a Yale se pro média už stihli vzájemně poplácat po ramenou. J.J. je ze spolupráce nadšený a tvrdí, že jde o „poměrně šílený“ projekt. Yale dodala, že se jedná o „zamotaný příběh vybízející k zamyšlení, kde je možné téměř všechno ačkoliv je současně vše pečlivě naplánované.“ Vedoucí obsahu u HBO Max, Sarah Aubrey, se k slovům chvály přidala a Subject to Change označila za komplexní, překvapivý thriller, kterým J.J. Abrams předvádí svou brilantní kreativitu.

Abramsovo jméno už samo o sobě přitahuje pozornost, tudíž bychom teoreticky mohli očekávat zapojení dalších zajímavých osobností. Až se vývoj seriálu dostane dál a budou k dispozici další novinky, budeme vás informovat.

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu