Silk: Hledá se představitelka pro Spider-Manovu super spolužačku

Silk: Hledá se představitelka pro Spider-Manovu super spolužačku | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nový spidermanovský seriál si údajně vybral scenáristku a připravuje se na natáčení.

Když v roce 2018 Phil Lord a Chris Miller oslavili obrovský úspěch s animovanou komiksovkou Spider-Man: Paralelní světy, bylo jasné, že tuto kreativní dvojici studio Sony jen tak nepustí. Dvojice scenáristů tak v současné době pracuje na pokračování animáku a kromě toho se v roli producentů připojila i k hraném připravovanému seriálu o superhrdince Silk. Pod tímto alteregem se v komiksech od roku 2014 skrývá Cindy Moon, spolužačka Petera Parkera, která je obdařena podobnými schopnostmi jako Spider-Man.

O tom, že postava dostane vlastní hraný seriál, víme už od minulého roku, nyní se však dozvídáme potenciální podrobnosti. Se zákulisními zvěstmi přišel server The Illuminerdi. Podle nových zpráv studio do role hlavní scenáristky dosadilo Sang Kyu Kim – producentku třetí řady Živých mrtvých nebo seriálu Půjčovna masa. Loni server Variety sice informoval o tom, že by Sony do této pozice rádo dosadilo Lauren Moon (Atypický), teď to ale vypadá, že došlo ke změně. Platí, že ačkoliv se The Illuminerdi řadí ke zdrojům, které zákulisní vazby prokazatelně mají, nová informace nebude stoprocentně jistá, dokud ji oficiálně nepotvrdí samotné studio.

M.O.D.O.K.: Marvelácký záporák si prochází krizí středního věku
 

Ve stejné zprávě přinesl server i informaci o obsazení hlavní postavy. Sony je v tuto chvíli údajně uprostřed castingu, přičemž ústřední roli podle Illuminerdi popisuje jako „Američanku korejského původu mezi 19 a 29 lety, holku z Queensu která žije poprvé samostatně. Přestože je ve vymáhání zákona a v boji se zločinem naprostým nováčkem, ráda mlátí kriminálníky, aby se zbavila svých frustrací. Užívá si osmdesátkovou a devadesátkovou kulturu. Potýká se s problémy se svou identitou a kořeny, snaží se však věnovat pozornost své rodině, kamarádům a vztahům.“. Ačkoliv role dosud nebyla obsazena, Lord s Millerem se údajně setkali s Adeline Rudolph (Sabrinina děsivá dobrodružství).

Poslední informace, se kterou server přišel, se týká samotného vydání. Přestože datum premiéry ještě zdaleka není známo, seriál podle všeho uvidíme na platformě Amazon Prime Video. Tímto zpráva potvrzuje starší spekulace. Je každopádně znovu třeba upozornit na to, že žádná ze zmíněných informací nebyla potvrzena oficiálně, je tedy třeba vše až do oficiálního oznámení brát s jistou dávkou zdrženlivosti.

Foto: Marvel

Zdroj: The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu