United States of Al: Nový sitcom od tvůrců Teorie velkého třesku

United States of Al: Nový sitcom od tvůrců Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer pro nový komediální seriál od Chucka Lorreho a jeho týmu.

Chucka Lorreho asi seriálovým fanouškům není třeba příliš představovat. Vytvořil sitcomy jako Dharma a Greg, Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku, Mike a Molly, Máma nebo Mladý Sheldon. Teď připravil novinku United States of Al (Alovy Spojené státy). Spolu s Lorrem sérii vyrábějí scenáristé Maria Ferrari (Teorie velkého třesku, Malý Sheldon, Jak jsem potkal vaši matku) a David Goetsch (Teorie velkého třesku, Takoví normální mimozemšťané).

United States of Al pojednává o přátelství mezi Rileym (Parker Young), válečným veteránem, který má potíže adaptovat se na civilní život v rodném Ohiu, a Awalmirem, alias Alem (Adhir Kalyan), jenž sloužil v Afghánistánu jako tlumočník Rileyho jednotky a čerstvě přijíždí do Ameriky, aby tam začal nový život. Dále hrají Elizabeth Alderfer jako Rileyho sestra Lizzie, Dean Norris jako jeho táta Art, Kelli Goss jako jeho exmanželka Vanessa a Farrah Mackenzie jako jeho dcera Hazel.

Tvůrci slibují kombinaci komedie a dramatu a první upoutávka zatím naznačuje, že půjde o klasický sitcom z Lorreho stáje, jenž spoléhá na prověřené, předvídatelné fóry a lehké brnkání na divákovy emoce. Na první pohled se zdá, že se seriál pokouší o trochu modernější pohled na svět, než je u Lorreho tradičně konzervativních seriálů zvykem, ale uvidíme, zda z chystaného střetu „západu s východem“ nakonec nebude jedna velká křeč.

Sérii si objednala americká stanice CBS, kde v průběhu let běžela většina Chuckovy tvorby. Premiéra je naplánovaná na 1. dubna, tak uvidíme, jak dlouho bude trvat, než sitcom od oblíbeného autora zakoupí k vysílání nějaká lokální stanice nebo streamovací služba.

Podklady a foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu