Česká televize uvede rozhovor Harryho a Meghan s Oprah

Česká televize uvede rozhovor Harryho a Meghan s Oprah | Fandíme seriálům
CBS
Jeden z nejdiskutovanějších rozhovorů posledních let bude uveden v českém překladu.

Na začátku března udělal díru do světa otevřený rozhovor, který poskytli vévodkyně Meghan a princ Harry moderátorce Oprah Winfrey. Britská královská rodina obvykle drží karty blízko u těla, tohle tak byla poměrně unikátní příležitost nahlédnout do zákulisí, což přivábilo přímo či zprostředkovaně miliony diváků z celého světa. Během rozhovoru například zaznívá, že v rodině zazněly rasistické poznámky na adresu Meghanina dítěte, že princ Charles svému synovi Harrymu nezvedá telefon nebo že byla Meghan ze situace v rodině tak zničená, že pomýšlela na sebevraždu.

Objevují se i kritici rozhovoru, kteří jej považují za jednostranný a ti největší skeptici pár podezřívají z toho, že si primárně snaží zvednout mediální kredit, nebo že dokonce v rozhovoru záměrně lhal. Na první pohled nicméně rozhovor působí jako autentická výpověď dvou zasmušilých lidí a z toho mála, co o královské rodině víme, to vypadá, že neochotné přijímání nových členů, emocionální chlad a poněkud asociální vztahy jsou mezi členy windsorské dynastie obvyklé. Nadto je Oprah skvělá moderátorka, takže v kombinaci se zajímavými hosty se v jejích rukou rozhodně nenudíte.

Pokud vás neláká rozhovor někde shánět po internetu, popřípadě toužíte po kvalitním překladu, pak vám udělá radost Česká televize, která 1. 4. zařadí rozhovor do svého programu. Tady je oficiální synopse:

Oprah Winfreyová nejdříve rozmlouvá s Meghan, vévodkyní ze Sussexu. Dotýkají se mnoha témat a proberou všechno, počínaje jejím vstupem do královské rodiny, přes sňatek, mateřství a charitativní činnost až po skutečnost, jak se vévodkyně musela vyrovnávat se životem pod intenzivním tlakem veřejnosti. Později, kdy se k nim připojí i princ Harry, hovoří o svém přestěhování do Spojených států, o svých nadějích do budoucna i snech o rozrůstající se rodině. Tento speciál vyrobila společnost Harpo Productions. Výkonnými producenty jsou Terry Wood a Tara Montgomeryová, koproducentem Brian Piotrowicz. Mezinárodním distributorem pořadu je ViacomCBS Global Distribution Group. Celovečerní pořad měl premiéru v neděli 7. března v americké televizní síti CBS.

Foto: CBS

Zdroj: Česká televize

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu