Sestřičky: Jiří Štěpnička kvůli pandemii opouští seriál

Sestřičky: Jiří Štěpnička kvůli pandemii opouští seriál | Fandíme seriálům
TV Prima
Herecký matador nechtěl točit v "koronavirovém prostředí".

Třiasedmdesátiletý herec a dabér Jiří Štěpnička se na televizních obrazovkách objevuje už od začátku šedesátých let. Za svoji předlouhou kariéru se představil v desítkách filmů a seriálů, přičemž neflákal ani divadelní produkci. V posledních letech jste se s ním mohli pravidelně potkávat v seriálech Modrý kód a posléze Sestřičky Modrý Kód (dnes už jen Sestřičky), což ovšem nedávno ustalo, neboť herecký veterán se rozhodnul, že seriál opustí. Na vině byly obavy o zdraví a strach z koronavirové nákazy. Kvůli tomu ukončil své působení v seriálu, tudíž tvůrci nechali postavu primáře Jiřího Bojana, jehož Štěpnička ztvárňoval, zemřít. Důvodem budiž smrtící embolie. Štěpnička nehodlal nic riskovat a chtěl se izolovat, aby předešel zdravotním nepříjemnostem spojeným s onemocněním COVID-19.

Štěpnička k odchodu pro server CNN Prima News poznamenal: "Seriál Modrý kód a později Sestřičky jsem točil rád a rád na něj budu vzpomínat. K rozhodnutí opustit jej jsem dospěl před dvěma měsíci ve chvíli, kdy docházelo k mnohým změnám v natáčení vlivem šíření koronaviru, který postihl nemálo mých kolegů. A já jsem prostě dostal strach. Opravdu jsem se bál, že se nakazím, a protože tahle nemoc je nevyzpytatelná, nechtěl jsem tomu jít naproti. Odstěhoval jsem se z Prahy na chalupu a opravdu se mi podařilo se tomuto onemocnění vyhnout. Věřím, že mé důvody jsou pochopitelné."

Působení Štěpničky v seriálu Sestřičky se mělo uzavřít ve středu 17. března 2021 na Primě. Inu, i takové příběhy píše nekonečná koronavirová pandemie.

Zdroj: iDnes, CNN Prima News

Foto: TV Prima (Modrý kód)

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu