Borat Supplemental Recordings: Další Boratovy příběhy dostanou podobu nové série

Borat Supplemental Recordings: Další Boratovy příběhy dostanou podobu nové série | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Jak to vypadá, když se prank změní v boj o holý život a další epizodky pořízené při natáčení Borata 2.

Borat 2 si na podzim nevedl vůbec špatně. Jakkoliv je měření online sledovanosti alchymie, v jednu chvíli byl snímek označený jako nejsledovanější film, jaký byl na streamu do té chvíle v roce 2020 uvedený. Recenze byly pozitivní a snímek si vysloužil nominace na dva Oscary. Pro scénář a pro Mariu Bakalovu, jež ztvárnila Boratovu dceru.

Sacha Baron Cohen se zařekl, že už se k postavě Borata nevrátí, avšak udělá ještě minimálně jednu výjimku. Streamovací služba Amazon Prime Video připravuje k vydání speciál Borat Supplemental Reportings...nebo plným názvem Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor Of Stable Containing Editing Machine. Speciál bude mít několik částí (epizod).

V zásadě půjde o vystřižený materiál, jenž nebyl použitý v Boratovi 2. Ve zveřejněném traileru můžete vidět třeba již dříve uvolněnou scénu, v níž Baron Cohen prchá v dodávce z festivalu zastánců palných zbraní. Větší prostor zřejmě bude věnovaný také několika dnům, během kterých Cohem v přestrojení za Borata žil během lockdownu v domě Jima a Jerryho, dvou mužů z venkova. Trailer působí dojmem, že k vystřiženému materiálu byly dodatečně dotočeny propojující scény, ale oficiálně o natáčení dodatečného materiálu zatím nic řečeno nebylo.

Nové série bychom se měli dočkat někdy v dohledné době – Amazon se zřejmě pokusí využít skutečnosti, že oscarový ceremoniál opět k Boratovi přitáhne pozornost.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu