Mayor of Kingstown: Brutální pohled do města plného vězňů, dozorců a politiků

Mayor of Kingstown: Brutální pohled do města plného vězňů, dozorců a politiků | Fandíme seriálům
The Weinstein Company/Lionsgate
To slibuje chystaný seriál s Jeremym Rennerem. Příběh o útlaku a špinavých praktikách od tvůrce úspěšného Yellowstonu se představuje.

Na Oscara nominovaný režisér a scenárista Taylor Sheridan uzavřel se službou Paramount+ další spolupráci. Po oblíbeném Yellowstonu Kevinem Costnerem přichází Mayor of Kingstown Jeremym Rennerem. Seriál je v tomto období v přípravných fázích s hotovým scénářem, rozšiřujícím se obsazením a se zelenou pro natočení první série.

V epicentru dění bude vystupovat vlivná rodina McLusky. Na scéně Michiganského Kingstownu budou pověstným jazýčkem na vahách mezi policií, kriminálníky, bachaři a politiky. Město je živé jen díky své infrastruktuře federálních, státních a soukromých věznic a skrze ně bude divákům podáván ostrý a brutální náhled na věznění. Neustálým problémem je zde systémový rasizmus, korupce a nerovnost. Seriál bude sledovat snahu o nastolení pořádku a spravedlnosti na místě, které nic z toho nezná.

Vedle Rennera v roli Mikea McLuskyho se k herecké účasti upsala dvojnásobná držitelka Oscara Dianne Wiest (Jako v bavlnce, Výstřely na Broadwayi). Ztvární matriarchu rodu, dozorčí v ženské věznici a Mikeovu matku. Dále se ve zkaženém Kingstownu ocitne britská modelka Emma Laird coby Iris. Jako místní tanečnice si bude užívat benefity plynoucí ze svého šarmu, dokud se však nestane obětí vlastních zbraní.

Výkonný producent seriálu Antoine Fuqua o projektu řekl: „Nabízí ucelený pohled na brutální vězeňský systém trpící sociálně-politickými problémy. Pro většinu jsou věznice zapomenutým světem, ovšem představují mikrokosmos společnosti jako celku.“  

Co se týče Sheridana, ten si užívá důvěru společnosti ViacomCBS s níž se dohodl na několikaletém úvazku. Jeho úlohou bude tvořit exkluzivní obsah napříč platformami v rozsahu pěti projektů ročně. S vymýšlením Mayor of Kingstown mu pomáhal herec Hugh Dillon (seriály Flashpoint, Yellowstone), jenž se na novém projektu podílí jako jeden z producentů.

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, Flickeringmyth

foto: The Weinstein Company/Lionsgate

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu