Ted Lasso 2 se vrací, aby nás rozdrtil svojí laskavostí

Ted Lasso 2 se vrací, aby nás rozdrtil svojí laskavostí | Fandíme seriálům
Apple TV+
Nejvíc „feel good“ seriál loňského roku naučil milovat fotbal i zaryté pecivály. Trailer pro 2. řadu opět slibuje potrápit naše bránice.

Dosud možná největším překvapením streamovací služby Apple TV+ se loni stal komediální seriál Ted Lasso. Ten přinesl zdánlivě banální příběh o trenérovi amerického fotbalu, který přijíždí do Anglie trénovat klasické fotbalové mužstvo. On tak trochu prchá před rozpadajícím se manželstvím, v Anglii ho najali ve skutečnosti proto, že tým má být potají zničen. Jak už to tak v podobných příbězích bývá, Zdánlivě neslučitelné najde určitou souhru a trenér Lasso je schopen anglickému mančaftu něco nabídnout, ačkoliv o kopané toho ví míň než středověký knihovník.

Podobných vzletných příběhů o úspěšných outsiderech vznikla v historii celá řada a často to bývá dost křečovitá limonáda. To naštěstí nebyl případ Teda, který dokázal skvěle vybalancovat upřímnou srdečnost a pořádnou porci humoru, který zároveň většinou není zlomyslný – neposmívá se ani „těm upjatým divným Britům“ ani „hloupému Yankeemu“.

Na konci první řady se sice Lassův klub neudržel v nejvyšší anglické soutěži, zároveň ale padlo rozhodnutí ponechat mužstvo pohromadě a pokračovat dál se stejným trenérem. Může tedy začít velká cesta za vykoupením a návratem do Premiere League. Na tenhle úkol láká diváky trailer 2. řady, který opět slibuje poctivou porci veselých okamžiků a upřímné srdečnosti.

V hlavních rolích se vracejí Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster a Nick Mohammed. Nově je doplní Sarah Miles v roli týmové psycholožky Sharon. Autory seriálu jsou Sudeikis, Hunt, Bill Lawrence a Joe Kelly. Druhá řada bude mít premiéru 23. července na Apple TV+ a schválena už byla i řada třetí.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu