Schmigadoon!: Hrdinové nové komedie se propadnou do muzikálu

Schmigadoon!: Hrdinové nové komedie se propadnou do muzikálu | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 7 obrázků
Keegan-Michael Key se v komediální sérii propadl do kouzelného světa. Pusťte si trailer.

Příběhy, v nichž se hrdinové ocitají ve fantaskních televizních světech, rozhodně mají silný vypravěčský potenciál. Vzpomeňte na Pleasantville: Městečko zázraků nebo třeba čerstvou WandaVision. V minulosti byl rozpracovaný už i nápad hrdiny nečekaně uvězněného v muzikálu – v seriálu Zoey's Extraordinary Playlist hlavní hrdinka slyšela myšlenky okolních lidí skrze písně a muzikálová vystoupení. V novém seriálu Schmigadoon! hrdinové projdou magickým portálem přímo doprostřed světa klasického muzikálu.

Ústřední pár se na výletě v přírodě snaží oživit svůj ustrnulý vztah. Po přechodu mlžného můstku se však ocitají magickém městě, ve kterém se život řídí pravidly muzikálů 40. let. Oba jsou v městečku polapení, dokud se jim nepodaří najít prvou lásku.

Dvojici ztvárnili Cecily Strong a Keegan-Michael Key, oba dva zkušení komediální herci, kteří léta sbírali zkušenosti hraním skečů. Ona v Saturday Night Live, on v komediální dvojici s Jordanem Peelem. V parodickém komediálním seriálu dále hrají Alan Cumming (The Good Wife, Cabaret), Kristin Chenoweth (Wicked, Pushing Daisies), Jane Krakowski (30 Rock, Nine), Aaron Tveit (Graceland, Grease: Live), Dove Cameron (Descendants, Hairspray Live!), Ariana DeBose (Hamilton), Fred Armisen (Saturday Night Live), Jaime Camil (Jane the Virgin), Ann Harada (Avenue Q) a Martin Short. Sérii vytvořili Cinco Paul a Ken Daurio podepsaní pod animovanou sérii Já, padouch. Režisérem je Barry Sonnenfeld (Addamsova rodina, Muži v černím, Řada nešťastných příhod) Apple TV+ začne sérii vysílat od 16. července.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu