Tajemné bratrstvo pana Benedikta: Tým nadaných sirotků musí zachránit svět

Tajemné bratrstvo pana Benedikta: Tým nadaných sirotků musí zachránit svět | Fandíme seriálům
Disney+
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dobrodružná komedie by se mohla tvářit jako všední superhrdinská podívaná, má od ní však podle traileru relativně daleko.

Streamovací služba Disney+ minimálně v otázce šířky své knihovny stále zdaleka nedosahuje na své konkurenty jako je Netflix, platforma však obecně nelení a svou nabídku se snaží neustále obohacovat. A kromě svých dobře zavedených značek typu Star Wars nebo Marvelu, které v posledních měsících přišly s několika vysoce úspěšnými projekty, se neštítí ani nového obsahu. Jedním z nejčerstvějších přírůstků je seriál nesoucí název The Mysterious Benedict Society.

Osmidílná série se točí kolem skupiny sirotků vybraných jistým panem Benedictem na základě svých výsledků v sofistikované soutěži, aby zachránili lidstvo, kterému je podprahovými manipulativními zprávami vštěpována existence obrovské globální krize. Za tímto účelem musí skupinka hrdinů infiltrovat tajemnou organizaci L. I. V. E. (Learning Institute for the Very Enlightened) a překazit plány zlomyslnému dvojčeti pana Benedicta, panu Courtainovi. Nepomohou jim k tomu však žádné nadpřirozené superschopnosti, nýbrž poměrně realistické a šikovné dovednosti.

Monsters at Work: Trailer na pokračování Příšerek s.r.o. dorazil
 

S projektem založeném na stejnojmenném románu Trentona Lee Stewarta (v češtině nese název Tajemné bratrstvo pana Benedikta) se na Disney+ dostává další podívaná, kterou ocení zejména rodiny s dětmi. Už trailer však napovídá, že se bude jednat o zážitek ozvláštněný především lehce excentrickou a roztomilou atmosférou – tvůrci se očividně alespoň částečně nechali v otázce tónu nebo kulis inspirovat populárním Wesem Andersonem (Grandhotel Budapešť, Fantastický pan Lišák).

V hlavní kladné a záporné dvojroli dvojčat pana Benedicta a Courtaina se objevil Tony Hale, komediální herec známy především za svou oceňovanou roli v seriálu Viceprezident(ka) nebo v ikonickém sitcomu Arrested Development. Vedle něj se na obrazovce ze známějších tváři objevuje například Kristen Schaal (Saturday Night Live). První dvě epizody si odbyly premiéru již 25. 6., přičemž další budou následovat v týdenních intervalech.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu