Welcome to Flatch: Ze Stifflera je kněz, aneb seznamte se s novou komedií

Welcome to Flatch: Ze Stifflera je kněz, aneb seznamte se s novou komedií | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Městečko Fletch je plné svérázných postaviček. Buď vám za ně bude trapně, nebo se nasmějete.

Máte rádi pseudodokumentární seriály jako Kancl nebo Parks and Recreation? Užíváte si trapno, v jakém se vyžíval třeba Napoleon Dynamit nebo seriál Haters Back Off? Pak to vypadá, že byste si mohli přijít na své v novince Welcome to Flatch.

V seriálu se dokumentární štáb vydává do malého městečka, aby zaznamenal život mladých dospělých a jejich zájmy. Ústředními objekty sledování se stávají bratranec a sestřenice Shrub a Kelly Malletovi a jejich výstřední okolí.

Trailer ukazuje, že Malletovi nejsou o nic méně výstřední sami. V upoutávce to vypadá, že se dvojice snaží najít své místo v životě, najít uplatnění, vyzkoušet co nejvíc věcí nebo se nějak výrazněji zapsat do kroniky líného městečka. Možná je jim to vlastní, možná se předvádějí pro kamery. Ve finále je jedno, která možnost platí, podstatné je, že v sobě mají puzení jít po hlavě do všech možných i nemožných kulišáren.

Kuriozitou seriálu je obsazení Seanna Williama Scotta do role kněze, který se snaží dva mladá třeštily trochu korigovat. Scotta známe především jako Stifflera ze série Prci, prci, prcičky, obecně jsme zvyklí jej vídat v rolích nejrůznějších drzounů a tlučhubů, bude tedy zajímavé jej vidět hrát naprosto proti typu. Ústřední dvojici hrají Sam Straley a Chelsea Holmes. Za seriálem stojí Jenny Bicks (Sex ve městě, Muži na stromech). Zatím nevíme, kdy bude nová komediální série uvedena.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu