Co děláme v temnotách: Nový teaser láká na 3. řadu upíří komedie

Co děláme v temnotách: Nový teaser láká na 3. řadu upíří komedie | Fandíme seriálům
FX
Parta ustrašených, líných, sebestředných, krutých a hlavně nesmírně vtipných upírů se vrací.

Co děláme v temnotách je původně novozélandská filmová komedie o upírech žijících v současnosti. Snímek natočil Taika Waititi a dostal se díky němu do širšího mezinárodního povědomí. O několik let později byl koncept přepracovaný do seriálové podoby. Fanoušci filmu byli zpočátku skeptičtí, nicméně záhy se ukázalo, že i seriálovou verzi se podařilo skvěle obsadit, je chytře napsaná, a když pojednala události z filmu, začala žít vlastním životem, plným suchého a absurdního humoru, který se strefuje do upířích a hororových klišé, nebo naopak využívá upíry k tomu, aby si dělal legraci ze soudobé společnosti.

Na konci druhé řady jsme malý klan upírů ze Staten Islandu opustili v momentě, kdy definitivně vyjde najevo, že domácí sluha Guillero je potomek Van Helsinga a potají likviduje ostatní upíry, kteří by mohli nějak ohrozit jeho milované pány. Co nás čeká v řadě třetí? Podle oficiální synopse budou zápletky opět pestré:

Ve třetí řadě získávají upíři novou moc. Potkají upíra, z něhož vzešli všichni ostatní upíři, dále také svůdnou Sirénu, gargoyly, seznámí se s vlkodlačím fotbalem, kasíny v Atlantic City nebo kultem wellnesu. Zajdou si do fitka, objeví se bývalé přítelkyně a celá řada nových nadpřirozených jevů. Colin Robinson oslaví sté narozeniny a Nandor prochází krizí věčného věku a snaží se dát svému životu větší smysl. Buď najde lásku, anebo se ukáže, že je odsouzený být doživotním starým mládencem se 37 exmanželkami.

V hlavních rolích se vracejí Kayvan Novak, Harvey Guillen, Natasia Demetriou, Matt Berry a Mark Proksch. Třetí řada se vrátí na obrazovky 2. září. U nás seriál přebírá HBO, v minulosti to však bylo se zpožděním. Ukázka představuje, k čemu je upírům dobrá virtuální realita.

Podklady a foto: FX

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu