Xena: Lucy Lawless věří tomu, že seriál bude restartovaný

Xena: Lucy Lawless věří tomu, že seriál bude restartovaný | Fandíme seriálům
MCA Television/Anchor Bay Entertainment
Nová generace tvůrců má předpoklady k tomu, aby přivedla mocnou Xenu zpátky na obrazovky.

Princezna bojovnice, zocelená v žáru bitev – Xena. Těmito slovy začínala každá epizoda fantasy seriálu z let 1995-2001, tedy z doby, kdy se fantasy seriály prakticky netočily. A pak tu byly hned najednou dva. Jako první přišel v roce 1994 na svět Hercules. Už v roce 1995 se v jedné z Herkulových epizod představila Lucy Lawless jako Xena, mocná bojovnice, jež v té době figurovala jako záporačka. Hercules rozpoznal, že má v srdci i dobro a ona se skutečně rozhodla, že odčiní svoje dosavadní hříchy. To činila ve svém vlastním seriálu, jenž byl schválený v extrémně rychlém závěsu za tím, kdy si Xena získala popularitu jako hostující postava v Herkulovi. Mocná bojovnice vyzbrojená mečem, vrhacím kruhem a doprovázená věrnou přítelkyní Gabrielou, čerpala pravidelně nápady z řecké mytologie, dalších mytologií i skutečných dějinných událostí. K tomu se míchaly nejrůznější fantasy elementy a množství akčních scén.

Od skončení Xenynina seriálu se čas od času mluví o tom, že by mohla vzniknout nová verze. Naposledy tu byly snahy o obnovení v roce 2017 a od té doby bylo celkem ticho. Teď se o možnosti restartu rozpovídala v rozhovoru pro ComicBook.com samotná představitelka hlavní role, Lucy Lawless.

Ta uvedla, že jí momentálně restart přijde mnohem pravděpodobnější než před třemi lety. Konkrétně proto, že se o látku začínají zajímat úplně noví tvůrci, kteří nejsou svazováni minulostí. Zrovna nedávno prý slyšela hodně povedený námět toho, jak by se série dala nově zpracovat. Jak by se dala představit nové generaci diváků. Bude to podle ní úplně jiné, ale pořád skvělé.

 Co myslíte? Je zrovna Xena ta látka, která by se měla tahat z hrobu?

Foto: MCA Television

Zdroj: ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu