Tajemství loňského léta: Seriálovou verzi klasického hororu představuje 1. trailer

Tajemství loňského léta: Seriálovou verzi klasického hororu představuje 1. trailer | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 6 obrázků
Muž s hákem je opět tady, aby trochu srovnal rozjívenou omladinu.

Tajemství loňského léta vzniklo v roce 1997 v rámci vlny hororových vyvražďovaček druhé poloviny 90. let. Tehdy partička rozjívených mladých srazila nešťastnou náhodou cestou z pláže postavu v rybářském pršiplášti. Ačkoliv sražený stále jevil známky života, viníci se rozhodli těla zbavit a svůj poklesek ututlat. Rok na to však jedna z členek partičky dostává mrazivý vzkaz: „Vím, co jsi udělala loni v létě“. Následně začne jít čtveřici po krku zahalená postava s naostřeným rybářským hákem v ruce.

Už tenkrát šlo o spíše průměrnou podívanou, která však byla divácky úspěšná a dala vzniknout dvěma pokračováním. A Hollywood o značku nikdy zcela neztratil zájem. Od roku 2014 se mluví o filmovém remaku, od roku 2019 je v přípravě seriálové zpracování.

To teď nabídlo svůj první trailer, které aktualizuje zápletku do současných reálií. To znamená, že děcka už nehrají viditelně přestárlí herci a postavy se neustále ohánějí mobilními telefony. Podle dosud prezentovaného chování, kdy to vypadá, že se všichni budou nestále navzájem podrážet, se zdá, bychom si jako diváci mohli celkem přát, aby je muž s hákem všechny dostal. Ale uvidíme, třeba si nás mládežníci dovedou získat na svou stranu.

Původním námětem látky je román Lois Duncan z roku 1973. Seriálové zpracování bude mít 8 epizod a vzniklo pro streamovací službu Amazon. V hlavních rolích hrají Madison Iseman (Annabelle Come Home, Jumanji: The Next Level), Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom a Bill Heck. Hlavní scenáristkou je Sara Goodman (Preacher). Produkoval známý hororový autor James Wan. Premiéra je stanovena na 15. října.

Podklady a foto: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu