Supergirl: Místo celovečerního filmu má vzniknout výpravný seriál

Supergirl: Místo celovečerního filmu má vzniknout výpravný seriál | Fandíme seriálům
Warner Bros.
V chystané sérii se údajně má objevit přinejmenším jedna naprosto zásadní filmová postava.

Dlouho se šuškalo o tom, že vznikne celovečerní film se Supergirl. Magazín That Hashtag Show teď tvrdí, že namísto toho dostaneme nový výpravný seriál pro HBO Max. That Hashtag Show už v minulosti prokázala, že má (přinejmenším někdy) přístup k informacím, které se později potvrdí, takže si pojďme celou věc rozebrat.

O filmu se Supergirl se spekulovalo od té doby, kdy se ve snímku Muž z oceli v roce 2013 objevila v Supermanově kryptonské lodi otevřená kapsle pro intergalaktické cesty. Nejprve se objevovaly zkazky o tom, že by se hrdinka mohla objevit v Muži z oceli 2 (ten nakonec nevznikl), od roku 2018 se začalo mluvit o samostatném filmu. Průběžně kvůli silnějšímu zaměření studia Warner na ženské hrdinky, či kvůli odklonu od postavy Supermana v podání Henryho Cavilla.

Nakonec bylo odhaleno, že novou filmovou Supergirl potkáme ve filmu The Flash. Herečka Sasha Calle byla do role obsazena letos na jaře. Z toho, co o natáčení víme, to však zatím vypadá, že nejde o kryptoňanku Karu Zor-El, ale o Laru Lane Kent. To je v komiksech dcera Claka Kenta a Lois Lane, jež přichází z budoucnosti do současnosti.

That Hashtag Show tvrdí, že po premiéře ve Flashovi se chystal s touto verzí Supergirl samostatný celovečerní film, určený exkluzivně pro streamovací platformu HBO Max. Plány se údajně změnily, když scenáristům příběh zásadním způsobem narostl pod rukama. V tu chvíli mělo být rozhodnuto, že pro HBO Max vznikne rovnou celá série.

Ve snímku The Flash už má být postava plně realizovaná, k její minulosti se má toliko odkazovat a to včetně jejích vztahů s dalšími DC postavami. Chystaná série by pak údajně měla přibližovat hrdinčinu minulost a to, jak se stala osobností, kterou je dnes. Měli bychom sledovat, jak rozvíjela své superschopnosti a jak se dostala do situace, v níž se nachází na začátku snímku The Flash. Obecně má minisérie zodpovědět otázky, které o Supergirl chystaný Flashův film vyvolá.

V hlavní roli se má vrátit Sasha Calle, ale v sérii by mohl vystupovat také Michael Keaton. V sérii má mít své místo postava Batmana (Bruce Waynea), nicméně prý není vyloučené, že roli ztvární nově mladší herec. Obě postavy mají mezi sebou v The Flashovi společné pouto, které má série Supergirl více přiblížit. Objevit by se měly i další postavy spojené s kořeny Supergirl. Superman se údajně objevit v sérii nemá, jiní Kryptoňané by mohli. (To může zavánět určitou nesrovnalostí vzhledem k tomu, co nám o původu nové Supergirl naznačují fotky z natáčení, nicméně se nechme překvapit, Bůh ví, co filmaři vlastně čerpali z komiksů a co ne).

HBO Max skutečně momentálně chystá nejrůznější filmy a seriály pro HBO Max, které jsou provázané s celovečeráky pro kina. Studio Warner Bros. se zároveň řadu těchto projektů odvinout od kinofilmů, takže není důvod nevěřit přinejmenším tomu, že se s tak známou postavou jako je Supergirl něco skutečně chystá.

Foto je z filmu The Flash

Zdroj: That Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu