The Orville: Sci-fi komedie od tvůrce Griffinových se po třech letech vrací na obrazovky

The Orville: Sci-fi komedie od tvůrce Griffinových se po třech letech vrací na obrazovky | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Odlehčená verze Star Treku od Setha MacFarlana má konečně stanovené datum premiéry třetí sezóny.

První série odlehčené sci-fi komedie The Orville, která se přiznaně inspirovala Star Trekem, si odbyla premiéru již v roce 2017 na stanici FOX. Druhá řada začala následující rok v prosinci a prozatím poslední díl, který kdy diváci viděli, vyšel v dubnu 2019. Po druhé řadě se seriálu ujala streamovací služba Hulu, avšak třetí série dodnes nespatřila světlo světa. Fanoušci seriálu od tvůrce a představitele titulní role Setha MacFarlana tak již přes dva roky marně čekají.

Sprosťák Méďa dostane vlastní TV seriál
 

Naštěstí třetí sezóna skutečně dorazí, jelikož Hulu nedávno odhalilo datum premiéry oznamovacím teaserem. První upoutávka neukazuje žádné reálné záběry z nadcházející řady. Teaser se odehrává na prázdné palubě vesmírné lodě Orville přičemž slyšíme dialogy mezi ústředními postavami. Tříletá pauza mezi sériemi je způsobena jak převzetím seriálu službou Hulu, tak několikrát zastavenou produkcí a přerušením natáčení z důvodu koronavirové pandemie.

Ve třetí řadě The Orville s podtitulem New Horizons se vrátí na scénu Seth MacFarlane, Adrianne Palicki (Agenti S.H.I.E.L.D.), Penny Johnson Jerald (Castle na zabití), Scott Grimes (Zimní příběh), Peter Macon (Příběh jedné noci), J. Lee (Griffinovi), Mark Jackson (The Royal Today), Chad L. Coleman (The Expanse), Jessica Szohr (Kingdom) a Anne Winters (Stáhni a zemřeš). Premiéra je stanovena na 10. 3. 2022.

Seriál se odehrává 300 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství Orvillu, který nepatří zrovna mezi špičkové průzkumné lodě v mezihvězdné flotile Země. Tváří v tvář kosmickým výzvám zvenčí i uvnitř, tato rozmarná posádka vesmírných průzkumníků se směle vydává tam, kam se předtím žádné komediální drama nevydalo.

Zdroj: Collider

Foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu