HBO obnovilo Titans a další dva komiksové seriály od DC

HBO obnovilo Titans a další dva komiksové seriály od DC | Fandíme seriálům
Warner Bros.
DC na HBO ještě posílí.

Vedle pestré filmové nabídky studio Warner Bros. na své komiksové akci DC FanDome představovalo také spoustu svých seriálů. U těch určených pro HBO (HBO Max) to znamenalo především sérii potvrzení pro další připravované řady.

Už čtvrtou sérií potěší své příznivce seriál Titans, inspirovaný komiksovými Teen Titans. Vystupuje zde mladší generace hrdinů, jako jsou Nightwing, Wonder Girl nebo Superboy. Ti všichni se snaží neztratit ve stínu svých slavnějších a starších předchůdců. Seriál je poměrně drsný a do velké míry se soustředí na batmanovské příběhy. Aktuálně se blíží k závěru třetí řada, k jejímuž finále si můžete níže přehrát upoutávku:

Série Doom Patrol se na rozdíl od poměrně seriózních Titans opírá o svoji podivnost a bláznivost. Seriál dal dohromady partičku outsiderů, kteří však nechtějí byt odsunutí na periferii a hledají si svoje místo na slunci. Podobně jako u Titans byla schválena už 4. řada a níže si můžete přehrát trailer zveřejněný u příležitosti poloviny 3. řady.

Třetím do party je seriál Pennyworth. Ten dosud vznikal primárně pro americkou stanici Epix. Je však patrné, že pro Warner je důležitá platforma HBO Max a snaží se na ni stáhnout velkou část divácké pozornosti. Pennyworth pojednává o mládí Thomase Waynea, Batmanova otce, a jeho dobrého přítele Alfreda Pennywortha, bývalého člena SAS, který teď svoje schopnosti ve špionážním příběhu propůjčuje k boji se zlem. Třetí řada seriálu začne skokem v čase o několik let kupředu, kdy se hrdinové přesunou od událostí občanské války do doby, kdy proti sobě začali bojovat superhrdinové a super padouši. Třetí řada bude mít premiéru v roce 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu