Good Omens: Přinášíme první pohled na druhou řadu fantasy od Neila Gaimana

Good Omens: Přinášíme první pohled na druhou řadu fantasy od Neila Gaimana | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 8 obrázků
Anděl Azirafal a démon Crowley se vrátí ve druhé sérii Dobrých znamení, podívejte se na první fotky.

Od první řady Good Omens (Dobrá znamení) uběhlo již dva a půl roku. První série seriálové adaptace románu od Neila Gaimana a Terryho Pratchetta byla stylovou komediální podívanou z koprodukce BBC a Amazonu. Druhá sezóna byla oznámena v červnu a nyní konečně dostáváme první pohled z natáčení. Jednu fotku zveřejnil autor předlohy a spolutvůrce seriálu Neil Gaiman na svém Twitteru a posléze přispěla jedním obrázkem streamovací služba Amazon Prime.

Interview s upírem: Známe představitele hlavních rolí
 

Na obou fotografiích vidíme ústřední hrdiny, anděla Azirafala a démona Crowleyho v podání Michaela Sheena a Davida Tennanta (Pán času). Nadcházející šestidílná série prozkoumá dějové linky, které přesahují původní román. Diváci by se měli dozvědět mnohem více porobností o záhadném přátelství Azirafala a Crowleyho.

Druhou řadu opět zrežíruje Douglas Mackinnon (Sherlock: Přízračná nevěsta). Natáčení právě probíhá ve Skotsku. Předběžné datum premiéry zatím není známo. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat.

Blíží se konec světa. Armády Dobra a Zla se shromáždily, vynořila se Atlantida, všude to vře, čtyři jezdci apokalypsy jsou připraveni vyjet. Vše se zdá být předurčeno ke svému konci. Anděl Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant) žijí na Zemi mezi smrtelníky již od Počátku a za tu dobu si na svůj životní styl zvykli, tedy zpráva o blížícím se Konci je příliš nepotěší. Kdyby jen nezašantročili nově zrozeného Antikrista, pak by možná ještě byl čas zvrátit Osud...

Zdroj: ComingSoon

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu