Superman & Lois: Upoutávka na 2. sérii věstí pro Kentovy těžké časy

Superman & Lois: Upoutávka na 2. sérii věstí pro Kentovy těžké časy | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pokračování překvapivě úspěšného seriálu z dílny stanice CW se představuje v nových ukázkách.

Americká stanice CW už nám nabídla spoustu komiksových seriálu ze stáje DC, téměř všechny však provázela kolísavá kvalita. I proto bylo poměrně překvapení, když se v únoru uplynulého roku objevil seriál Superman & Lois, a dočkal se pozitivního přijetí od diváků i od kritiků. Druhá řada tak na sebe nenechala dlouho čekat, ostatně její první díl uvidíme již za necelé dva týdny, a tak se také objevil trailer a další ukázky. Oficiální trailer je pouze minutový, ve druhé ukázce pak vystupují jednotliví herci, vracejí se lehce k první sérii a prozrazují něco málo o svých rolích v sérii druhé.

Podle traileru můžeme soudit, že Kentovy opravdu nečekají jednoduché časy. Poté, co společně porazili Supermanova nevlastního bratra Tal-Rhoa (Adam Rayner), to vypadá na komunikační problémy mezi Clarkem a Lois. Svoji roli bude určitě hrát i Natalie (Tayler Buck), dcera alternativní Lois a Johna Ironse (Wolé Parks), tajemného návštěvníka z jiného vesmíru. Té se přátelství jejího otce se Supermanem vůbec nelíbí, jelikož na Zemi ze kterého pochází se „Muž ze železa“ obrátil na stranu zla. Problémy pro Clarka nastávají i v jeho roli Supermana, když odmítá uzavřít oficiální spojenectví se Spojenými státy, což vyvolává mezi oběma stranami napětí. A jeho superschopnosti se také nezdají být úplně ve stoprocentní kondici.

O akci, drama a napětí tak opravdu nebude nouze, a bude zajímavé sledovat, zda si Superman & Lois přenese svoje kladné hodnocení i do své druhé série. Ve svých rolích se vracejí téměř všichni hlavní herci v čele Tylerem Hoechlinem a Elizabeth Tulloch v rolích Supermana a Lois. Novými přírůstky do série budou Ian Bohen (Teen Wolf) jako antagonista poručík Mitch Anderson, Jenna Dewan se vrací jako mladší sestra Lois poté, co se v této roli krátce objevila v seriálu Supergirl, a Elizabeth Henstridge (Agents of S.H.I.E.L.D.) v neupřesněné roli.

Foto: The CW

Zdroje: EW, RadioTimes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu