Na hraně zítřka: Chystá se seriál podle oblíbené sci-fi

Na hraně zítřka: Chystá se seriál podle oblíbené sci-fi | Fandíme seriálům
Warner Bros. Pictures
Střet obrněných lidí s mimozemšťany v časové smyčce má zálusk na televizní obrazovky.

Akční sci-fi Na hraně zítřka (Edge of Tomorrow) prapůvodně vychází z knížky All You Need Is Kill (Stačí jen zabíjet). Cesta snímku na plátna trvala od zakoupení práv po premiéru zhruba 5 let. Skvěle hodnocený biják přinesl výtečný mix sci-fi, akce, komedie a romance, avšak tržby byly spíš rozpačité, když se film tak tak zaplatil. Zájem fanoušků byl nicméně dostatečný na to, aby se od premiéry v roce 2014 prakticky neustále mluvilo o pokračování. Osm let poté však stále po pokračování není ani vidu ani slechu. Zatím vše vázne na čekání na dokonalý scénář a na nabitém programu Toma Cruise a Emily Blunt v hlavních rolích.

Fanoušci značky by se však mohli dočkat alespoň náplasti v podobě televizního seriálu. O tom tedy nevíme nic moc konkrétního, avšak při soudním sporu mezi studiem Warner Bros. a produkční společností Village Roadshow vyšlo najevo, že se Warner rozhodl připravit seriál vycházející z Edge of Tomorrow“.

Těžko říct, co přesně to znamená. Zda mělo jít pouze o nové využití názvu a konceptu, přímé pokračování původního filmu anebo něco mezi – tedy nový příběh (s novými postavami) ze stejného světa, v němž se odehrály dosavadní události. Přímé pokračování působí asi jako nejméně pravděpodobná varianta, vzhledem k tomu, jak vytížení jsou Cruise a Blunt ve filmu. Na druhou stranu, pokud by měl být seriál vysokorozpočtovou minisérií pro HBO Max, tak by v něm asi obě hvězdy hrát mohly.

Aktuálně nevíme, kdy Warner s nápadem na seriál přišel, jestli je od té doby myšlenka stále ještě živá, popřípadě jestli plány nezastaví soudní řízení s Village Roadshow. Každopádně co vy na to? Chtěli byste vidět seriál Na hraně zítřka?

Foto: Film Na hraně zítřka

Zdroj: The Wall Street Journal

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu