Jak jsem poznala vašeho otce: Chystá se delší druhá řada

Jak jsem poznala vašeho otce: Chystá se delší druhá řada | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 2 obrázky
Sesterská série legen...dárního HIMYM bude pokračovat.

Seriál How I Met Your Father (Jak jsem poznala vašeho otce) předcházela velká očekávání. Původní série Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother) si vybudovala kultoví status a navazující projekt se dlouho nemohl odlepit od země. Bohužel, dlouhé přípravy příliš nepomohly a recenze HIMYF jsou spíše negativní, když si kritici stěžují, že se novinka snaží hlavně kopírovat úspěšné elementy originálu a vyvarovat se kulturním faux pas, která už jsou v dnešní společnosti tabu. Nějaká větší zábavnost nebo silnější romance však podle většiny recenzentů chybějí.

Diváci to ale viděli jinak než kritici. Dost jinak na to, aby se streamovací služba Hulu rozhodla objednat druhou řadu. Divácký zájem musel být opravdu velký, protože zatímco první série měla deset epizod, pro tu druhou jich bylo objednáno rovnou dvacet. Předpokládá se, že většinu nabídky platformy Hulu by u nás měla nabízet služba Disney+, jež má letos konečně oficiálně dorazit do střední Evropy.

Pro streamovací službu Hulu sitcom připravují Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. How I Met Your Father pojednává o tom, jak se Sophie a její přátelé snaží v roce 2021 porozumět sami sobě a najít lásku v době neomezených možností seznamovacích aplikací. V hlavních rolích Hillary Duff, Francia Raisa, Chris Lowell, Suraj Sharma, Tien Tran, Tom Ainsley, Daniel Augustin a Kim Cattrall.

Foto: Hulu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu