The Tulsa King: V letošním roce dorazí Stallone v mafiánském seriálu

The Tulsa King: V letošním roce dorazí Stallone v mafiánském seriálu | Fandíme seriálům
Paramount
Zobrazit další 4 obrázky
Autor seriálů Yellowstone či Mayor of Kingstown chystá novou gangsterku.

Studio Paramount odhalovalo řadu novinek. Jednou z nich je také seriál The Tulsa King. Ten nám byl v hrubých obrysech představený už loni před Vánoci. Tehdy se ještě projekt jmenoval Kansas City. Děj tedy zjevně o pár kilometrů přesídlí. Možná to má důvod v úpravě děje, ale stejně tak je možné, že filmaři stěhovali natáčení – ať už kvůli pandemickým opatřením nebo třeba kvůli výhodnější lokální podpoře úřadů.

 

Sylvester Stallone v seriálu hraje italského mafiána Sala z New Yorku. V životě se krom zločinu nevěnoval ničemu jinému. 25 let strávil ve vězení, když na něj spadla vina za zločiny jeho šéfů. Nikoho neprásknul, odseděl si svoje a teď je venku. Ocitá se v oklahomské Tulse, což je v porovnání s New Yorkem maloměsto, na jaké není zvyklý. Maloměsto moderní a přímé. V tomhle nezvyklém prostředí se snaží postavit na nohy. Šéfové po něm chtějí, aby zase začal vydělávat. Začne dávat dohromady nový místní gang a zábava může začít. Salova cesta k moci má být v rámci žánru skutečně netradiční tak snad příznivci gangsterek či Stallonea budou mít na co koukat.

Zárukou dobré zábavy by mohl být také producent Taylor Sheridan, z něhož se stal v posledních letech expert na nekompromisní, „chlapácké“ látky. Napsal filmy jako Sicario, Za každou cenu nebo Wind River a seriály Yellowstone, Mayor of Kingstown či 1883. The Tulsa Kinga s ním napsal Terence Winter. Sheridan přiznal, že na seriálu jej hodně lákala příležitost spolupracovat se Stallonem. Natáčení má začít v březnu, premiéra je předběžně stanovená na letošní podzim.

Foto: Paramount

Zdroj: Taylor Sheridan, Outsider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu