Fallout: Seriál podle oblíbené hry obsadil hlavní roli

Fallout: Seriál podle oblíbené hry obsadil hlavní roli | Fandíme seriálům
Bethesda
Zobrazit další 4 obrázky
Hurá do nukleární pustiny, máme prvního muže (totiž ghoula) na palubě.

Začátkem roku jsme se dozvěděli, že streamovací služba Amazon Prime Video schválila natáčení seriálu Fallout, vznikajícího na motivy stejnojmenné postapokalyptické videoherní frančízy. První klapka padne ještě letos a výběr obsazení začal.

Jako první byl mezi hlavní postavy seriálu obsazený Walton Goggis. Populárního představitele komediálních i vážných rolí můžete znát ze seriálů jako Strážce pořádku či Boj o ředitelnu, popřípadě z filmů jako Osm hrozných či Ant-Man a Wasp.

Zatím neznáme žádné bližší podrobnosti o tom, co od seriálového Falloutu můžeme čekat za příběh, nicméně Goggins by v sérii zřejmě měl hrát jednoho z ghoulů. Tak se v postapokalyptickém světě říká lidem, kteří zásadním způsobem zmutovali kvůli příliš dlouhému vystavení radiaci.

Pro Amazon seriál připravuje produkční společnost Jonathana Nolana a Lisy Joy (Westworld). Nolan zároveň zrežíruje pilotní epizodu. Na seriálu se podílí také videoherní společnost Bethesda, jež v současnosti Fallout vydává. Showrunnery série jsou Geneva Robertson-Dworet a Graham Wagner.

První díl videoherní série spatřil světlo světa už v roce 1997, o rok později na něj navázal druhý díl. Z izometrických RPG her se rychle stal kult. Po letech značku oživla společnost Bethesda, která sérii přenesla do 3D grafiky a s postupem let vytvořila celou řadu nových dílů - Fallout 3, Fallout: New Vegas, Fallout 4 a naposledy pak Fallout 76. Série je zasazená do postapokalyptického světa, který byl zničený atomovou válkou. Ta byla vyvolaná nedostatkem nerostných surovin. Zbývající lidská populace přežívá v podzemních úkrytech, takzvaných Vaultech. Z nich se pak hráč v jednotlivých dílech za odlišnými cíli vydává na nebezpečný a válkou zničený povrch. Videohry prosluly také specifickým vizuálním stylem inspirovaným Šíleným Maxem.

Foto je ilustrační, videoherní předloha

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu